Arama sonuçları: *

1. Arda54_TR

Deathadder v2 için skatez

arkadaşlar deathadder v2 için skatez değişimi yapmam lazım, internette satışta bulamadım, fakat wraithin universal skatezleri var, deneyen oldu mu hiç sizce işime yarar mı
  2. Arda54_TR

valorantta mouse kısıtlaması

arkadaş 2 tane mouse takılı pcde g300s ve deatheadder v2 fakat oyuna girerken en son hangi mouse devredeyse yani en son hangisi hareket ettieilmişse oyunda aadece o mouse çalışıyor diğerinde hiçbir tepki veriyor ne ateş ne hareket ne de macro tuşları bununla ilgili bi çözüm var mı yada bu...
  3. Arda54_TR

Razer Deathadder V2 yay sesi

diğer tuşlarda yok fakat dpı tuşlarında basmıyorken elimi koyup çekme yaptığımda (biraz baskı uygulayarak) yay sesi geliyor https://voca.ro/1jYCO10kLNUg
  4. Arda54_TR

g300s ışıklar yanlış yanıyor

arkadaşlar kırmızı seçince kırmızı fakst mor seçince yine kırmızı mavide mavi ama açık mavide yine normal mavi sarıda sarı ama beyazda da sarı olarak yanıyor bunun nedeni nedir
  5. Arda54_TR

Razer Deatheadder v2

490tl gibi bi fiyata şuan almayı planlıyorum eski mouse g300sti gayet iyiydi fakat ömrü bitti valorant oynuyorum araştırdığımda deatheadder v2 çok tercih ediliyor 490tl civarlarında rakip olacak başka mouse var mı tavsiyeleriniz nedir
  6. Arda54_TR

350-400tl mouse önerisi

valorant oyunucusuyum aklımda steelseries rival 3 var ama emin değilim önerileriniz nedir
  7. Arda54_TR

Mouse pad tavsiyesi 30tl

30 tl mouse pad tavsiyesi verir misiniz büyük olsun yeter (minimum 30x30
  8. Arda54_TR

G300s ikinci el alınabilir mi

Dostlar 100 TL'ye daha hiç kullanılmamış bir g300s buldum satıxıyla anlaştım parayı göbdermeden kararsız kaldım sizce g300s iyi mouse mu pişman olur muyum
  9. Arda54_TR

100 tl oyuncu mouse öneri

Dostlar 100 tl bütçem var oyuncu mouse öneriniz var mı makro tuşu olyrsa iyi olur 1601225409 @crazyreign @Beyfendiiii6 @Yasin Çelik @ventioNN @White Ravens @FarukKusdil
Geri