Arama sonuçları: *

1. Nestherr

Viper v2 pro sert scroll

arkadaşlar aldığım mouse bu gün geldi fakat scroll çok sert dönüyor aynı mouseye sahip arkadaşlar bakabilir mi sizde de böyle mi bu mouse de normal mi bu durum ?
  2. Nestherr

1500 civarlarında wireless mouse önerisi ?

Evet arkadaşlar önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim elim orta boyutta
  3. Nestherr

Hyperx Pulsafire Haste

Geçenlerde anket açmıştım bunda karar kıldım ve bu gün geldi, İlk olarak 100g civarı bir mouseden geçtim ve şu an zorlanıyorum çok hafif olduğundan kontrol edemiyorum zamanla alışılır diye düşünüyorum. 2. firmware update program yapmadı manuel el ile yapmak zorunda kaldım 3. Sensör olarak gayet...
  4. Nestherr

Steelseries sensei ten WS Hyperx pulsafire haste ?

Son olarak bu ikisi arasında kaldım. Bir fikir verebilir misiniz Hangisi ve neden ?
  5. Nestherr

Amazon 1-7 kasım indirimleri beklenmeli mi

Mouse klavye vb alacaklar bu indirim günlerini beklemeli mi sizce ? kayda değer indirimle oluyor mu
  6. Nestherr

SS sensei ten-Hyperx haste-Glorious o -xtrfy m42 WS

Başlıkta saydığım mouselerden kalite ve sensör olarak tercihiniz hangisi olurdu ?
  7. Nestherr

Çözüldü✓ Amazon üzerinden 500-700 tl arası mouse önerisi

Selam arkadaşlar steelseries mouseleri denedim hyperx mouseleri denedim ve kalitesiz geldi bu 2 marka dışında bu fiyat bandında ürün önerebilir misiniz? amazon üzerinden teşekkür ederim
Top Bottom