Arama sonuçları: *

1. B

Attack Shark X3 Vs Razer Deathadder V2X Hyperspeed?

Mouse almayı düşünüyorum aralarında 200₺ fark var sizce hangisi?
  2. B

Attack Shark X3 Vs Razer Deathadder V2X Hyperspeed?

Mouse almayı düşünüyorum aralarında 200₺ fark var sizce hangisi?
  3. B

Attack Shark X3 mi Steelseries Rival 3 mü?

Arkadaşlar yeni bir mouse bakıyorum ve kararsız kaldım kablosuz istiyorum ama kablosuz mouseler 1k üstü fiyatlarda satılıyor steelseries rivale karar vermiştim attack shark x3ü gördüm hem kablosuz hemde konforlu görünüyordu aklıma yattı sizce hangisini almalıyım ve bu ikisinin yerine o fiyat...
  4. B

Mouse Önerisi Kablolu/Kablosuz

Selam arkadaşlar, yeni sistem alıcam her şey hazır konuya giricem hızlıca mouse arıyorum kablolu, kablosuz farketmez elimin yüzeyini mouse koyduğum için palm Grip Tutuş rahat bir şey olmalı gaming mouse arıyorum internet kafede gamepower'in ursa model mouseleri elime oturuyor rahat ediyorum onun...
  5. B

Palm Grip (Tutuş şekli) Mouse Öneri

Selam arkadaşlar, yeni sistem alıcam her şey hazır konuya giricem hızlıca mouse arıyorum kablolu, kablosuz farketmez elimin yüzeyini mouse koyduğum için palm Grip Tutuş rahat bir şey olmalı gaming mouse arıyorum internet kafede gamepower'in ursa model mouseleri elime oturuyor rahat ediyorum onun...
  6. B

Çözüldü✓ Steelseries Rival 3 Wireless Vs Razer Deathadder V2 X Hyperspeed

Merhaba arkadaşlar, benim sorum yakında bilgisayar alacağım için ekipman arıyorum sistem, monitör ve kulaklığa karar verdim tek eksiğim mouse kaldı. Şimdi ben 2 adet mouse buldum ikiside wireless ikisinden hangisi daha iyidir diye size danışmak isterim, genel olarak oyun oynamak üzerine...
Geri