Arama sonuçları: *

1. Ahmet Muhsin

Yardım SARI SITEDE BIRINDEN APEX ALACAGIM

Arkadaslar aari sitede biriyle konusuyorum suan daha dunku stoktan almis apexi daha gelmesi uzun gecer sen benim hesaba eft yap bende adresi degistireyim diyor bende guvenemiyorum dedim sahibindendeki ilani alayim param guvendeli oldugu icin bunu soyledim o arkadasda 3gun icinde kargolamam...
  2. Ahmet Muhsin

Öneri AJAZZ AJ159 APEX SIYAH

Beyler apexin siyahini buldum sonunda 1500e ,siyahta o gicirti sorunu varmi bide sizce gorunus olarak siyah rengi tercih edeyimmi yoksa turuncu veya mavi renginimi alayim?
  3. Ahmet Muhsin

Öneri 1500TL mouse NE ONERIRSINIZ?

Ajazz aj159 pro veya apex modeli alacaktim kimseyle anlasamadik mubarek bi urun oneren olursa yazsin veya apex modeli satan dm yoruldum
  4. Ahmet Muhsin

Yardım AJAZZ PRO/APEX ARTIK KESIN BIR SONUCA VARALIM

Beyler herseyi gectim pronun sorunlarini unutun apexin sorunlarini unutun KESIN BIR SEKILDE SORUYORUM hangisi alınır parasini vereyim gecsin raddesine geldim 1550tl verip apeximi alayim 1200e proyumu pro iyi dediler her gun forumda pro sıkıntısı goruyorum apex gozukmedigine gore apex sıkıntısız...
  5. Ahmet Muhsin

Yardım Gicirtisiz apex mi yoksa pro modelimi daha iyi

Beyler acil bi sekilde soylemeniz lazim cunku proyu alacagim kisi ile konusurken birsi urunu almis adam ona gore iptal edicek adamida mahcup etmek istemiyorum sari sitedede bi tane 1300 1400 arasi bir apex buldum gıcırtısı olmadigini soyledi ne yapmami onerirsiniz
  6. Ahmet Muhsin

Yardım AJAZZ AJ159 PRO HAKKINDA

Beyler ne oluyur surekli driver sorunu var diyor millet 1 hafta icinde birisinden 1200 alacagim sıkıntılıysa eger vazgecicegim. Bilgisi Olan?
  7. Ahmet Muhsin

Çözüldü✓ RESIT OLMAYAN BIRISI TEMUDAN SIPARIS VERSE SIKINTI CIKARMI

Selamlar ben resit degilim ve suan. AULA F75 Ve kucuk bir mousepad var sepette tukenmek uzere o yuzden sıkıntıdayım suan Tc kimlik istedigi yere kendi tcmi yazdim ve kartida bi sekilde halledicem kart demisken Kendi kartinizi kullanmayin icinden para cekiyor izinsiz ve 3D secure olan...
  8. Ahmet Muhsin

Öneri SUAN [STOKTA OLAN] mouse ONERISI BEKLIYORUM

Suan temuda Ajazz AJ159 Pro Disinda cunku stok yenilenecegini pek sanmiyorum bir mouse onerisi olan hocalarimizi yorumlara bekliyroum ;]
  9. Ahmet Muhsin

Öneri 1500 TL KABLOLU mouse RAZERVB

Onerilerinizi bekliyorum kablolu tercih ediyorum oyun icin
  10. Ahmet Muhsin

Çözüldü✓ 1000-1500 ARASI mouse ONERISI S

Suan medimarktsyim hizli bi sekilde onerilerinizi bekliyorum kablolu dusunuyorum 1000-1500 arasi butce suan burda steeller dikkatimi cekiyor Onerileriniz bekliyorum Simdiden tesekkurler
Geri