Arama sonuçları: *

1. S

Öneri Gaming mouse öneri 2000Tl

Arkadaşlar ben valo cs vs. İçin mouse arıyorum max 2k bütçem var ama 1500 civarı olsa benim için daha rahat olur. Hz tarama hızı Hızlanma Gibi değerlerinin yüksek olmasını istiyorum ama bu fiyata bu değerleri yüksek kablosuz mouse bulunması zor oyüzden herhalde kablolu alırım bana...
  2. S

Yardım Rival 3 optik sorunu

Arkadaşlar rival 3 mouse kullanıyorum gayet güzel mouse ama rekabetçi oyunlarda mouse istemsizce çok az yukarı kaldırıyoruk öyle bir algılıyor ki tüm eğimi bozuyor böyle bir sorunu vardı sanki bu mousun ne yapmam lazım
  3. S

Öneri Wireless oyuncu mouse önerisi

Arkadaşlar max fiyat 2k yardımcı olursanız sevinirim
  4. S

Öneri 1000-1300Tl kablosuz mouse öneri

Arkadaşlar fiyatım başlıkta yazıyor önerilerinizi bekliyorum...
  5. S

Yardım Rival 3 mouse ayarları nasıl olmalı

Arkadaşlar rival 3 maosum var bu ayarlar ne işe yarıyor tam olarak valaront vs. oynuyorum nasıl olmalı -ACELERATİON -DECELERATİON -ANGLESANPPING -LIVE PREWIEV OFF bu ayarlar ne işe yarıyor valo gibi oyun oynayan biri bu ayarları nasıl kullanmalı yada bunun dışında bilmediğim yapılması gerek...
  6. S

Öneri Max 200 tl Mouspad önerisi

Arkadaşlar max 200 tl Mouspad arıyorum oyun için hard oyun oynuyorum 40x40 civarları olsun lütfen Trendyoldan olursa cok daha iyi olur
  7. S

Öneri Mouspad önerisi yaparmısiniz

Arkadaşlar max 200 tl bütçem var günde min 7 saat oyun oynuyorum ve Mouspadim çok küçük aşırı büyük olamaycak bir pad önerisi yaparmısiniz klavyenin yarısı gibi olsun aşırı istemiyorum
  8. S

Öneri Max 700 Tl mouse önerisi

Arkadaşlar max700 tl mouse önerisi yaparmısiniz oyun için olucak valo cs rival 3 güzel ama bir tık kronik aklimda bir kaç tane var sizde önerilerinizi atarsanız arasından seçeceğim şimdiden teşekkür ederim
  9. S

Mouse kablolu düzeniniz nasıl

arkdaşlar mousum kablolu s,z düzenini nasıl yapıyorsunuz ben ful salıyorum mousu salladıkça kabloda sağ sola geliyor ve ağırlık yapıyor kabloyu topluyorum bu sefer kablo havaya flan kalkıyor kablo yumağı sallanıyor sağa sola
  10. S

Rekabetçi oyunlarda en çok kullanılan mouspad boyutları

Arkadaşlar valorant Csgo gibi rekabetçi oyunlarda en çok kullanılan mouspad boyutu nedir ilk önce boyutuna karar vereceğim sonra mouspad alacağım en uygun boyut nedir rica etsem herkes kendi mouspadinin botunu yazabilirmi
  11. S

Mouse sol tık basılı durmuyor

Arkadaşlar mousu rival3 sol tık basılı kalmıyor masaüstündeki simgeleri sağa sola taşıyamıyorum oyunda taramalı ile basılı tutuyorum taramıyor tek tek ateş ediyor 1 sene olmadı mousu alalı pc yo dün taşıdım ondan sonra oldu ne olduysa
  12. S

50-100tl arası mouse pad önerisi?

Arkadaşlar mousum rival 3 ona göre güzel bir Mousepad arıyorum boyutu 40-30 olabilir boyutlarda 50 nin üstüne çıkmasın önerilerini bekliyorum
  13. S

steels rival 3 sol tık daha sert

arkadaşlar rival 3 aldım sol tık sanki daha sert eminim ama basmamda bir sıkıntı yok normalmi
  14. S

Hangi Mouse saha iyidir?

Arkadaşlar sağlamlık açısından dan flan vs. Hangisi daha iyidir bence steels ama bir de siz bakarmisiniz https://www.hepsiburada.com/delux-m700-rgb-67g-ultra-hafif-sensorlu12400-dpi-oyuncu-mouse-siyah-pmw3327-p-HBCV000013XAD9...
  15. S

300Tl civarı mouse önerisi

Arkadaşlar mouse onerirmisiniz 300 TL civarı fiyatım var suan aklimda asus tuf m3 dü galiba tam hatırlamıyorum o var aklımda inca gibi markalar olmasın hemen bozuluyor ve + olarak ışıklı olmasın sadece sağlam olmasını istiyorum hayvan gibi kullandığım için mouse dan cikan kablo da sürekli...
Top Bottom