Arama sonuçları: *

1. Y KRAL

500 TL Mouse Pad Önerisi

hyper x haste aldım mousepad istiyorum aklımda steelseries qck + large var iyi midir sizce daha iyi var mıdır öneri istiyorum valorant gibi fls oyunları oynuyorum o yüzden kalite ve kayması benim için önemli bütçe 500
  2. Y KRAL

350 tl ye kadar mouse pad önerisi

arkadaşlar speed kullanmak istiyorum hyperx haste alıcağım mouse pad yanında alıcağım sizce nasıl bir mouse pad tercih etmeliyim önerilerinizi bekliyorum
  3. Y KRAL

hyperx pulsefire haste alınır mı

arkadaşlar birazdan hyperx haste alıcağım valorant oynayan birisiyim ilerde sorun yaşatırmı sizce amazon dan kablolu versiyonunu düşünüyorum ahiriyetten mouse pad alıcağım aklımda şu var https://www.itopya.com/glorious-pc-gaming-race-large-gaming-mousepad_u25284 bütçe 300 e kadar mouse pad için...
  4. Y KRAL

hyper x haste vs glorious model o

arkadaşlar elim biraz büyük olabilir sizce hangisini tercih etmeliyim valorant gibi fps oyunlari oynuyorum bütçe 1000 tl önerileriniz varsa yazabilirsiniz
  5. Y KRAL

1000 tl mouse önerisi

valorant gibi fps oyunları oynuyorum o yüzden benim için cidden iyi bir mouse lazım glorious düşünüyorum öneri de istiyorum bide mouse pad de önerebilirsiniz 150 200 civarı iyi hissiyatlı :)
  6. Y KRAL

mouse ve pad önerisi

bütçe 1000 tl mouse pad de düşünüyorum fps oyunlari oynuyorum (valorant) o yüzden önemli benim için aklımda glorious var önerilerinizi bekliyorum
Top Bottom