Arama sonuçları: *

1. Gökberkk

Öneri 350₺ Bütçede hangi gaming mouse pad alınır?

Bu bütçede large boyutunda (45x40 veya 48x40 cm) FPS odaklı gaming mouse pad arıyorum, kalınlığı 3 mm ideal ama yanları dikişli olursa iyi olur. SteelSeries QCK+ baktım ama kenarlardan açılıyor zamanla, herkes yaşamış bu sorunu. Kumaşı QCK+ gibi olup kenarı dikişli olan bir model varsa...
  2. Gökberkk

HyperX Pulsefire Haste vs Razer Cobra

Dostlar 750₺'ye satın almış olduğum Haste'yi iade edip 600₺'ye PcKolik'ten Razer Cobra almak mantıklı mı sizce? Benim için satış sonrası destek çok önemli, elektronik konusunda şansıma güvenmiyorum. PcKolik bu konuda mağdur eder mi? Haste'nin kutu içeriğinde yedek skatezler ve grip tape var...
  3. Gökberkk

Öneri Logitech G102 Skatez ve Grip Tape için site önerisi

Dostlar Logitech G102 için skatez ve grip tape alacağım ama Wraith'e kargo için 60₺ ödemek istemiyorum. Wraith Hoverpad V2 hariç daha uygun ve fiyat/performans yurt dışından falan bildiğiniz ürünler varsa link atarsanız çok sevinirim.
  4. Gökberkk

550-650 TL bütçeye gaming mouse tavsiyesi

Dostlar genelde fps oyunları oynarım.Fareyi claw şeklinde tutuyorum.Aklımda Steelseries Prime ve Steelseries Rival 3 var (ışıklandırmasını beğeniyorum) Sizce 549 TL'ye 2 yıl garantili Steelseries Prime mı yoksa Dolap gibi sitelerden az kullanılmış Steelseries Rival 3 almak mı daha mantıklı?
  5. Gökberkk

Asus ROG Keris kablolu mouse kesilme sorunu

Dostlar merhaba, 3 gün önce falan kablonun fareden çıktığı kısımda 3 mm uzunluğunda tel çıktığını gördüm, o zaman sorun yoktu fakat dün kesilme sorunları başladı.Özellikle oyundayken mouse algılamayı tamamen kesiyor, tak çıkar yapınca düzeliyor fakat 10 15 dakika sonra yeniden kesiliyor.Sizce bu...
Top Bottom