Arama sonuçları: *

1. K

Cam mousepadlerde taban farkları ne ifade ediyor

Merhabalar cam mousepad sipariş ettim 4 silikon ve kalıp silikon seçenekleri vardı neyi ifade ediyor ne gibi farkları oluyor
  2. K

Yardım VGN f1 pro takılma sorunları

merhabalar 2 hafta belki daha fazla önce f1 pro aldım daha sonra 4k dongle satın aldım kullanıyordum ama 2-3 gündür takılmalar oluyor neden bilemiyorum kronik bir sorun mu yoksa başka bir nedeni olabilir mi 1706383034 4k alıcısı ile kullanıyordum sorun alıcıda mı diye 1k lık alıcısını geri...
  3. K

Çözüldü✓ VGN Dragonfly f1 pro yazılımı nerden nasıl indirebilirim

merhabalar VGN Dragonfly F1 Pro Wireless Mouse sipariş ettim bu gün teslim edildi bir yazılımı var mı varsa nasıl ve nerden indirebilirim şimdiden teşekkürler
  4. K

VGN Dragonfly f1 pro wireless mouse donglesız kullanılır mı ?

merhabalar mouse arayışındayım f1 pro almayı düşünüyorum şuanlık bütçem dongle almaya yetmiyor daha sonra almayı planlıyorum dongle olmadan da kullanılıyor mu ?
  5. K

Öneri 2200 Tl Mouse önerisi

Merhabalar yeni mouse almak istiyorum önerisi olan var mı 1704522324 Razer cobra pro düşünüyorum 2500 tl civarında alınabilir bir mouse mu bilemiyorum
  6. K

Çözüldü✓ Mousepade türk kahvesi döküldü

Merhabalar Rgb Mousepade türk kahvesi döküldü nasıl temizleyebilirim ve padin üstüne sisen kahve kokusunun nasıl halledebilirim ?
  7. K

Çözüldü✓ 1000 tl ile 1.800 TL arası mouse önerisi

Merhabalar maks bütçem 1800 tl mouse önerir misiniz ?
  8. K

Çözüldü✓ Steelseries rival 650 nasıl bir mouse

Merhabalar steelseries rival 650 mouse nasıl bir mouse iyi ve kötü yanlarını söyler misiniz dün akşam şipariş verdim ama kronik sorunları olduğunu fark ettim ama kafam çok karıştı ne yapıcam bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Geri