Arama sonuçları: *

1. enisberberr

Yardım Mousepadimi Satmak İstiyorum!? Wraith Blade Y

Merhabalar sevgili dostlarım, Kayseri'de ikamet ediyorum ve 5 Kasım'da yurtdışına iş dolayısıyla temelli olarak gidiyorum. Tüm ekipmanları satmak istiyorum. Evde olmadığım için ve sayılı günlerim kaldığı için şimdiden alıcı bulmak adına konuyu açıyorum ve gerçekten hiçbir sitede bulunmayacak...
  2. enisberberr

Yardım Mouseumu Satmak İstiyorum!? Logitech G Pro X Superlight

Merhabalar sevgili dostlarım, Kayseri'de ikamet ediyorum ve 5 Kasım'da yurtdışına iş dolayısıyla temelli olarak gidiyorum. Tüm ekipmanları satmak istiyorum. Evde olmadığım için ve sayılı günlerim kaldığı için şimdiden alıcı bulmak adına konuyu açıyorum ve gerçekten hiçbir sitede bulunmayacak...
  3. enisberberr

Yardım Hangi Mouse'u Seçmem Gerekir?

Merhabalar sevgili dostlarım, Kafamdaki sorularıdan birisi ve hepsi birbirinden güzelliklere sahip... Mouselar hakkındaki görüşlerim: 1. Ninjutso Sora: İlk beğendiğim mouse'lardan birisidir. Tipi çok hoşuma gidiyor fakat bazı kullanıcı arkadaşlar takılmalardan bahsetmiş. Kırmızı rengi çok...
  4. enisberberr

Yardım Mouse için Kaydırmayan ve Terletmeyen Bant

Merhabalar sevgili dostlar, Glorious Model O kullanıyordum ve zamanında da Viper kullandığım için Huntsman Mini alırken satıcı Viper Mini satıyordu. Çok uygun fiyata aldığım için ve Glorious Model O'dan daha çok hoşuma gittiği için ve elim terlediği için hem terletmeyen hem de elden kaydırmayan...
  5. enisberberr

2. El Ürününde Kendi Adıma Fatura Çıkartabilir miyim?

Merhaba sevgili dostlarım, Glorious Model O Wireless alacağım ve 2. el temiz bir ürün buldum fakat satan arkadaşta elektronik faturaya sahip. Üründe bir sıkıntı olacağı zaman onun adına değil de kendi adıma daha kolay işlem yapabilmem için faturayı kendi adıma yaptırmak istiyorum. Böyle bir şey...
  6. enisberberr

N11 Glorious Model O Wireless İçin İndirim Kodu

Merhaba sevgili dostlarım, Bu mouse'u alacağım da bildiğiniz indirim kodu var mıdır acaba?
  7. enisberberr

Yardım Satıcıya Ulaşamama!

Merhaba sevgili dostlarım, 31 Mart tarihinde almış olduğum Hp Omen Reactor mouse'unu birkaç sebepten ötürü garantiye göndermek istiyorum. Fakat satıcının hiçbir bilgisine ulaşamadım. Genç Teknoloji olarak ve/veya kendi ismini arattığımda bulamıyorum. Ben bu ürünü nasıl garantiye göndereceğim...
  8. enisberberr

Yardım Zowie Ec2 vs Razer Deathadder v2

Merhaba sevgili dostlarım, Elimdeki Hp Omen Reactor'de birkaç sıkıntı yaşadığım için farklı bir mouse satın almak istiyorum. Gayet memnunum mouse'umdan fakat içindeki sensör sallanıyor ve bu beni aşırı bir şekilde rahatsız ediyor... Uzun süre boyunca mouse konusu açtım... Karar verdiğim mouse...
  9. enisberberr

Yardım Zowie Ec2-A vs Ec2

Merhaba dostlarım, Yakın zamanda elimdeki Hp Omen Reactor'un içindeki sensör sallanması ve rahatsız olmam nedeniyle acilen mouse'u mu değişmek istiyorum. Zowie Ec2-B almakta karar kıldım fakat şuan için stoklarda bulunmuyor. Ec2-A modelini alayım diye düşündüm ama biraz daha araştırdığımda...
  10. enisberberr

Yardım Zowie Ec2-B vs Steelseries Sensei Ten

Merhabalar sevgili dostlarım, 3 gündür konu açmaktayım ve iki mouse arasında kaldım. Zowie Ec2-B'nin stoğu hiçbir yerde mevcut değil ve fiyatı hakkında bir bilgim yok. (Stokta olmadığı için fiyatları yüksek) Eğer Zowie Ec2-B bulamazsam yada bütçemi aşarsa SS Sensei Ten almaya karar kılmıştım ama...
  11. enisberberr

Öneri SS Sensei Ten Rakip Mouse Önerisi

Merhaba dostlarım, Yakın zamanda mouse tavsiyesi için bir konu oluşturmuştum. Baya yorum geldi ve hala tam karar vermiş değilim. Acaba Sensei Ten'de kullanılar sensörden daha kaliteli ve 1ms altı bir mouse var mıdır? Bütçe 450₺ ama duruma göre 500'e çıkabilir... Ek olarak 1ms altı mouse'un...
  12. enisberberr

Yardım 400-450₺ Mouse Önerisi Yardımı

Merhabalar sevgili dostlarım, Elimde HP Omen Reactor mevcut. Birkaç gündür oyunlarda flick shoot yaptığımda yada mouse ani olarak sağa ve sola hızlıca çevirdiğimde/salladığımda içinde bir parça (artık sensör mü bilemedim) sallanıyor ve bu durum beni rahatsız etmiyor değil. Farklı bir fare de...
  13. enisberberr

En Uygun Fiyatlı Steelseries QCK Mousepad

Merhabalar sevgili dostlarım, Steelseries'ın QCK Large modeli mousepad'ıni almaya karar verdim ama en uygun fiyatli nereden bulabilirim? Akakçe, cimri gibi siteler eksik ürün gösteriyor...
  14. enisberberr

Öneri Gecikme Süresi Az Mouse Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar yakın zamanda mouse almayı düşünüyorum. Tepkime Süresine çok önem veriyorum o yüzden alacağım mouse en az 1ms tepkime suresine sahip olmasini istiyorum (varsa daha az ?) Bildiğiniz hızlı ve kaliteli mouse var mı? ((NOT)): Bütçe max 400₺
Geri