Arama sonuçları: *

1. furkangorur

Razer Basilisk V3 X HyperSpeed nasıl bilirsiniz?

pil ile çalışması ve büyük olması gözümü çeliyor. Alınır mı? 1k hz varmış mevcutta aj159 pro kullanıyorum onu da 1k hzde ( 8k ya aldıgımda sarjı su gibi içiyor) online fps oyunları oynamıyorum eğer oynasam bile 1k hz yeter mi? [H3 id='Razer+Basilisk+V3+X+HyperSpeed']Razer Basilisk V3 X...
  2. furkangorur

Yardım Büyük mouse önerisi?

bu mouseyi aldım. Bugün elime ulaştı test ettiğimde orta tekerlekte sorun vardı o yüzden iade oluşturdum. Birde 250hz çalışıyor sanırım rahatsız etmeye başladı önceki mouse 8k hzdi ama 1k hzde kullanıyordum. O yüzden min 1k hz, büyük ve fotoğraftaki gibi mouse var mı? bütçe 4-5kya kadar...
  3. furkangorur

Çoklu cihaz desteğine sahip büyük mouse önerisi?

bütçe max 2k büyük mouse arıyorum en önemlisi çoklu cihaz desteği yani tek tuşla diğer pcye de bağlanabilecek bi mouse öneriniz?
  4. furkangorur

Macbook için mouse öneriniz?

en fazla 2-3k ödeyebilirim. Küçük istemiyorum çünkü elim büyük. Öneriniz? mac de sorunsuz çalışacak.
  5. furkangorur

AKKO AG ONE 8K Hz Lord of Mysteries alınır mı?

https://www.gaming.gen.tr/urun/657856/akko-ag-one-8k-hz-lord-of-mysteries-pixart-3395-sensor-kablosuz-simetrik-gaming-mouse/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0BMABhZGlkAasXemt1yVABHkEUrAZoYvdMow0jX2yiXzmd02Q_l2ZbxSYGtOipFMGE3M5d30ICZ5b5Q2dK_aem_bemdT7jQmzvvR8fhqnVcKA Değer mi çok güzel duruyor
  6. furkangorur

8k hz lı yedek mouse önerisi?

delux m800 pro kullanıyorum. Yedek olarak bir tane almak istiyorum https://www.gaming.gen.tr/urun/630595/scyrox-v8-8k-hz-pixart-3950-sensor-siyah-kablosuz-simetrik-gaming-mouse/ daha iyisi var mı? bütçe max 3k
  7. furkangorur

Speed vs hybrid mouse pad nedir?

hybrid...
  8. furkangorur

3-4k arası mouse önerisi?

claw grip tutuşum var. Mevcutta m800 pro kullanıyorum. Bir sorun yaşamıyorum ama yine de yedek olarak bir mouse almak istiyorum. https://wraithesports.com/products/vgn-atk-blazing-sky-x1-wireless-mouse?variant=48460006260929 bu nasıl?
  9. furkangorur

Speed ve hybrid mousepad arasındaki fark?

fps oyunları için hangisi iyi? birde wraith 1.5k para koymak mantıklı mı? 0.30 - 700 hassasiyetini kullanıyorum
  10. furkangorur

deluxe m800 pro ALMAYIN ALDIRMAYIN!! Rezillik...

arkadaşlar bu ürünü kesinlikle connectgame satıcısından almayın. Bu üründe kronik sensör sorunu var alalı 2-3 ay olmadan aynı sorun benim üründede oldu. Connectgame firmasına ulaşamıyorum bu yüzden THHye başvuracağım. Sensör sorunu: mouse sadece yukarı ve aşağı hareket ediyor. Sağa ve sola...
  11. furkangorur

cam skatez kullanılır mı?

m800 pro kullanıyorum cam skatez taksam alışır mıym diye korkuyorum çünkü camı söksem son yedek padı kullanmış olacagım. Cam skatez takınca mouse hassasiyetini falan mı düşürüyoruz? ben 600 dpi oyun içi valorant(0.3)-cod mw(0.5) dpi kullanıyorum cam takarsam daha da mı düşürmem gerek?
  12. furkangorur

Cam Skatez vs PTFE (Hangisi iyi?)

M800 pro kullanıyorum hayatımda hiç cam skatez kullanmadım. Yedek PTFE skatez de var şimdi cam takıp beğenmezsem yedeği kullanmam lazım yedekte yıpranırsa vay halime 😅 2si arasındaki fark nedir ve hangisi iyi. 90x40 ince mousepad kullanıyorum
  13. furkangorur

deluxe m800 pro da bu özellikler ne işe yarar?

Mouse LOD Height nedir? 1mm yaptıgımda mousepadsizde çok iyi kullanıyorum ama mousepad ile kaç olmalı? 1000hz ile 125hz arasında ne gibi farklar var? daha önceki 3 farem steelseries Rival 3 wireless di böyle özellik yoktu. birde bu nedir kaç olmalı?
  14. furkangorur

Delux M800 Pro yu nasıl bilirsiniz?

Arkadaşlar bunu aldım ürünü denemedim daha. 2 tane yedek şey çıktı işte fare altına koyuyorsunuz biri cam diğeri normal. Benim anlamadığım nokta bu fare wireless ama pil takacak yeri bulamadım. Kablosu ile mi şarj oluyor? Birde USB çevirici çıktı kullanım amacı nedir bu fare için?
  15. furkangorur

cs2 bilgisayarımı bozuyor?

bu sorun sadece cs2 de yaşanıyor. steelseries rival 3 kullanıyorum wireless modeli. CS 2 de oyunum bitiyor ve cs 2 ana ekranına geçtiğim anda mouse ile bağlantım kopuyor. 2-3 dakika ugraşıyorum tekrar bağlanması için. Sebebi nedir? sadece cs2 de oyun bittikten sonra ki ekranda ana sayfaya...
  16. furkangorur

Kablosuz kablolu mouse önerisi

Arkadaşlar fps oyunu oynarken mouse yi sürekli 1cm falan kaldırıp indiriyorum. Steelseries rival 3 wireless kullandığım zaman kaldırdığım da imlec haraket etmiyordu. Tam bunun gibi bir mouse arıyorum. Kablolu kullandığım da 1cm kaldırıp sağa sola oynatsam dahi imlec titriyor ya da kayıyordu...
Geri