Arama sonuçları: *

1. Ben Tümay

Glorious Garanti Süreci! (700TL Ücret Talebi?)

Selamlar, bundan bir süre önce Glorious Model O Wireless (eski kasa) mouse aldım, clicklerinin gıcırdaması bir yana yakın zamanda mouse şarj almamaya, kabloludayken arada sırada kesilmeye başladı. Bunun için Glorious müşteri temsilcisine ulaştım. Mouse'nin garanti kapsamında olduğunu ve bana...
  2. Ben Tümay

Yurt Dışından Ürün Getirttirmek?

Glorious mouse'm bozuldu ve Glorious firmasına ulaştım. Bana yeni mouse göndereceklerini fakat Türkiye'ye gönderemediklerini, nakliye firması bulmam gerektiğini söylediler, nerden bulacağım ve ne yapacağım? Yardımcı olabilecek var mı?
  3. Ben Tümay

Glorious Ne Demek İstiyor?

Glorious Model O mouse'da bir sorunla karşılaştım. Glorious firmasına ulaştım ve bana Türkiye'ye mouse gönderemeyeceklerini, bir nakliye firması ile anlaşmamı söylediler. Bu ne demek oluyor?
  4. Ben Tümay

Öneri Ninjutso Sora Wireless Yeni Stoklar!

Stok bitmişti, tekrar gelmiş paylaşmak istedim. Gerçekten güzel bir mouse, herkese öneriyorum. Mouse: https://wraithesports.com/products/ninjutso-sora-wireless-mouse?variant=42355635159233
  5. Ben Tümay

1000TL Mouse Önerisi!

Arkadaşımın mouse'u bozulmuş. Ona sürpriz bir mouse almak istiyorum hediye olarak. Eli büyük, kablolu kablosuz fark etmez ama yurt dışı olmazsa sevinirim.
  6. Ben Tümay

Çözüldü✓ 700TL Mouse Önerisi!

Elim büyük. Kullanırken gıcırdamayacak ve beni 1 yıl idare edecek bir mouse arıyorum. Aşağıdaki mouseları kullandım, bunlar olmasın. Kullandıklarım; Gametech Prime İnca Torche Logitech G203 Steelseries Rival 3 Bloody T60 Rampage Gentle
  7. Ben Tümay

Steelseries Rival 3 vs. Corsair Sabre Pro vs Razer Dearhadder Essential

Elim büyük, hangisini önerirsiniz? Hepsinin değerlerini yazdım aramakla uğraşmayın diye. Corsair Sabre Pro: 450 İPS 50G 8000 Hz Steelseries Rival 3: 300 İPS 35G 1000 Hz Razer Dearhadder Essential: 220 İPS 35G 1000 Hz
  8. Ben Tümay

Öneri Razer Deathadder V2 Mini vs Steelseries Rival 3 vs Razer Deathadder Essential?

Bu 3 mouse arasında kaldım. Profesyonel olarak FPS oyunları oynuyorum, hangisini seçmeliyim? NOT: Başka mouse önerecekler için bütçe 500TL
  9. Ben Tümay

Valorant Oyuncusuna Mouse Önerisi!

FPS oyunlarını oynuyorum. Valorant'ta rankım Elmas, 3 aydır oynuyorum. Elim 19-20 CM, az evvel ölçtüm, rahat ve sensörü iyi bir mouse istiyorum. Işıklı mışıklı olması farketmez sonuçta ışık olunca bir şey değişmiyor. NOT: Max bütçeyi yazdım. 5 aşağı 10 yukarı oynar ama fazlası olmasın lütfen.
Top Bottom