Arama sonuçları: *

1. E

RGB mousepad önerisi

Selamlar kaliteli hemen kenarları dökülmeyen RGB olan ve de klavye ve mouseyi koyup mouseyi da çok rahat alan kalan geniş bir mousepad lazım (ben mouseyi geniş alanda kullanırım) 300tl bandında bütçen var
  2. E

MSI GG CLUTCH GM51 LIGHTWEIGHT WIRELESS mousemi xm2we mi

beyler ben msı indirimle 1800 e aldım sizce conncet game den 1500 tl ye xm2we almak dahamı mantıklı idi
  3. E

mouse pad önerisi rgb

Selamlar kaliteli hemen kenarları dökülmeyen RGB olan ve de klavye ve mouseyi koyup mouseyi De çok rahat alan kalan (ben mouseyi geniş alanda kullanırım) 300tl
  4. E

1k kablosuz oyuncu mouse önerileri

Selam 1K bütçem var ve bir oyuncu faresi arıyorum kablosuz olmasını istiyorum ama şöyle mesela oyunun ortasında şarjı bitti hemen kablosu ile bilgisayara bağlayıp oyununa devam etmek istiyorum hem oyununa devam eder hem de şarj olur şunu da eklemek istiyorum ki gecikme süresi çok az mümkünse hiç...
  5. E

klavye ve mouse için bir mouse pad önerisi rgb b

beyler selamlar bütçem 300 tl ama 200 250 tl civarında olsa daha iyi olur üstüne hem klavyemi standart büyüklükde ve de mouse için ortak bir rgb si olan mouse pad arıyorum önerileriniz nelerdir şunuda ekliyim lütfen mouse için alan yeterince geniş olsun fps oyuncusuyum
  6. E

Kablolu mouse mi kablosuz mu

DARMOSHARK N3 vs Asus P509 ROG Hangi model sizce oyun için alacağım sizce hangisi daha iyi dp ayarlanabilsin programı olsun rgb olsun
  7. E

DARMOSHARK N3 vs Asus P509 ROG

beyler oyun için alacağım sizce hangisi daha iyi dp ayarlanabilsin programı olsun rgb olsun
  8. E

ASUS ROG Keris fare nasıldır?

Amazon.com.tr Bu mouse nasıl bütçem 1K hafif olması RGB olması DP ayarının yapılabiliyor olması benim için önmeli önerilerinizi bekliyorum ve FPS oyuncusyum.
  9. E

1000 tl mouse önerisi

beyler selam bütçem 1k (1knın altında olursa cidden çok sevinirim bütçem bu kadar diye illa o bütçenin tamamını bir ürüne ayırmak istemem) fps oyunları oynuyorum önceliklerim hafif olması dp ayarının olması programı olması rgb si olaması
  10. E

mouse önerisi valo için

beyler selamlar bütçem 600 650 tl fazla aşmasın bu fiyatı valo oynuyorum sürekli
Top Bottom