Arama sonuçları: *

1. T

Logitech G304 vs Razer Basilisk X

Arkadaşlar bir tanıdığım laptop alacak ve yanına 500TL bütçe ile kablosuz fare almak istiyor. Aklında SteelSeries Rival 3, Razer Basilisk X ve Logitech G304 var. Gördüğüm kadarıyla steerseries şarjı çok çabuk tüketiyormuş o yüzden onu tercih etmez tahminimce. Eli ise orta büyüklükteymiş. Tutuş...
  2. T

400TL kablosuz oyuncu faresi önerisi

Arkadaşlar şu an kullandığım farenin ömrü bitmek üzere. Bende yeni fare arayışına girdim. Aradığım farede olmasını istediğim başlıca iki özellik kablosuz olması ve büyük olması. Elim 17-18 cm olsa da büyük ve kaba fareler hoşuma gidiyor. Aklımda Razer Basilisk X var ama bunun dışında...
  3. T

Corsair dark core rgb alınır mı

Arkadaşlar 2.elde 300tl ye bu fareyi buldum. Bu pro modeli değil normal olanı. Adam bir buçuk yıl kullandığını söylüyor. Sizce bu fare bu fiyata alınır mı?
  4. T

GamePower GP700 RGB Işık kalitesi çok düşük

Arkadaşlar bir önceki gaming gecesinde Yukarıda modelini belirttiğim mousepad i aldım. Bugün ise elime geçti fakat resimlerde olduğu gibi ışık düzeyi olarak aşırı yetersiz. Şu an ciddi bir şekilde iade etmeyi düşünüyorum. Sırf rgb takıntım olduğu için bunu aldım fakat bildiğin fiyasko bu benim...
  5. T

Gamepower GP700 RGB mousepad alınır mı?

Arkadaşlar yeni mousepad alacağım ve başlıktaki modeli beğendim. Ve sizin de düşüncelerinizi merak ettim. SteelSeries QCK'yi önermeyin. Çünkü hem büyük boy hem de RGB bir mousepad arıyorum. Maksat klavye ve fare ile güzel gözüksün. Ayrıca marka olması açısından en azından Gamepower alayım dedim...
  6. T

Rival 300s sol tık çok sert

Arkadaşlar az önce sipariş ettiğim 300s elime ulaştı. İlk problemim ise sol tık alıştığımdan çok sert. Bunla alakalı bir şey yapabilir miyim yoksa illa alışmak mı zorundayım?
  7. T

James Donkey 007 alınır mı?

Arkadaşlar şu an kullanmakta olduğum farenin taş çatlasın bir iki aylık ömrü kaldı. Hal öyle olunca yeni fare aramaya başladım. Başlıkta belirttiğim fare çok hoşuma gitti. Gerek modülerliği gerek tasarımı çok güzel. Fakat neden bilmiyorum fareyi bulmak zor. Nette 350 TL'ye gri versiyonunu satan...
Top Bottom