Arama sonuçları: *

1. ismailkartal_fan

3200 tl'ye 2.el Razer Deathadder V3 PRO alınmalı mı?

Sarı sitede gezerken 3200 tl ye 1 yıl garantili, ilk izlenimimde temiz gibi duran razer deathadder v3 pro buldumda sizce bu fiyata almak mantıklı mı?
  2. ismailkartal_fan

RAZER DEATHADDER V3 VS V3 HYPERSPEED

hocalarım ikiside aynı para hemen hemen hangisi tercih edilmeli, birbirlerine göre eksiler artıları nelerdir? Şimdiden teşekkürler
  3. ismailkartal_fan

Model D vs Deathadder Essential

Hocalarım deathadder v3 mouseum kırıldı. 1500 tl bütçeyle v3 ün şekliyle aynı bi mouse arıyorum bu ikisini buldum. sizce ikisi arasından hangisi ve ikisinin herhangi bi sorunu var mı?
  4. ismailkartal_fan

2. EL Deathadder V3 PRO

Hocalarım sarı sitede 3 aylık temiz bi deathadder v3 pro buldum 2500 tl fiyat a alınır mı?
  5. ismailkartal_fan

bu klavye alınır mı?

https://www.amazon.com.tr/Razer-Blackwidow-Tenkeyless-Oyuncu-Klavyesi/dp/B08P1WBLJT/ref=asc_df_B08P1WBLJT/?tag=trshpngglede-21&linkCode=df0&hvadid=510348586465&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=4703191524598897643&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=c&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=1012780&hvtargid=pla-1206590842930...
  6. ismailkartal_fan

arkadaşlar blackshark v3 ü kaç hz de kullanmalıyım?

dostlar selamın aleyküm işlemcim r5 5600 acaba kaç hz de kullanmalıyım 1688646485 pardon deathadder v3
  7. ismailkartal_fan

ARKADAŞLAR 1300 TL'ye DEATHADDER V3 Alınır mı?

ARKADAŞLAR ÇOK ACİL OLARAK ŞUANDA DEATHADDER ESSENTİAL KULLANIYORUM BU MOUSEU İNDİRİMDE GÖRDÜM Alınır mı? MARKA TAKINTIM VAR (caps için kusura bakmayın çok acil cevap lazım)
  8. ismailkartal_fan

arkadaşlar gladius III kablolu alınuırmı 899 tl

dostlar öncelikle sadece bu fiyata performansı iyi mi? sorusuna cevap arıyorum boyutu ağırlığı şu anki mousemlar fark yok denecek kadar az sizce 899 TL'ye muadili varmı yoksa alınır mı?...
  9. ismailkartal_fan

GLORİOUS MODEL I VS MODEL O

beyler sizce başlıktaki gibi model ı mı yoksa model o mu birde sizce 589 TL'ye model ı almak mantıklımı
  10. ismailkartal_fan

Glorious model ı alınır mı?

dostlae merhaba Glorious ı 589 TL'ye alınır mı? sizce siz olsanız alırmıydınız
  11. ismailkartal_fan

Sensei ten alınrımı?

swlam dostlar sensei ten hala alınır mı? boyutu uygun
  12. ismailkartal_fan

RİVAL 600 vs SENSEİ TEN

Dostlar merhaba mouse alacğaımda sizce sensei tenmi rival 600 mü ağırlık konusunda sıkıntım yok şuanki mouseumda öyle
  13. ismailkartal_fan

SENSEİ TEN alınır mı?

dostlar sensei ten 530 TL'ye alınır mı? acil cevap verirmisşniz 1679759692 birde ağırlığı ve büyüklüğü bana göre sadece o fiyata değermi dostlar
  14. ismailkartal_fan

rival 710 2. el piys

selamın aleyküm rival 710 2.el piyasası ne acaba?
Geri