Arama sonuçları: *

1. Demirr34_

Lamuz Atlantis wireless aldım ho yoksa go

Lamuz Atlantis wireless mouse aldım yanında da Cosmic glass mouse pad hediyeli 900 tl değerinde sizce ho mu go mu
  2. Demirr34_

Yardım Arkadaşlar logitech g pro superlight almayı düşünüyorum

Arkadaşlar logitech g pro Superlight alacağım sizce alınır mı by fiyata daha iyisi yok sanırım. Bir de sizce hangi siteden almalıyım acil yardım ederseniz sevinirim .
  3. Demirr34_

Yardım razer basilisk v2 Vs viper mini

Arkadaşlar sizce razer basilisk v2 Razer deathadder v2 Razer viper & mini Hangisini almalıyım ?
  4. Demirr34_

Yardım Razer basilisk bu fiyat doğru mu

Arkadaşlar şöyle bir ürün var internetten baktığımda fiyatı böyle doğru mu ? Sahibinden param güvende ile alacağım ürün 270 tl ye bir ibnelik var mıdır ?
  5. Demirr34_

Yardım Mouse ihtiyacım var yardım lütfen

Arkadaşlar mouse ihtiyacım var bütçe 1000 tl ye çıkmadın kullanabileceğim ergonomik sağlam bir mouse arıyorum fps oyunlar ve Ae uygulamaları kullanıyorum .
  6. Demirr34_

Öneri Mouse önerisi istiyorum .

Arkadaşlar merhaba hem oyun hemde Ae programları kullanıyorum şirkette tablet kullandığım için mouse gerek yok ama evde tabletim olmadığı için hem oyun için hemde Ae programları için mouse önerisi istiyorum . Bütçe max 1500
  7. Demirr34_

FP MSI Mouse Ve Klavye Önerisi

Gençler alınabilecek fp güzel önerebileceğiniz msı mouse var mı ?
  8. Demirr34_

Sadece Amazon mouse pad önerisi 70x30

Arkadaşlar amazonda 50 tl kupon var güzel bir indirimde mous pad varsa fp ve 1/2 yıl kullanmak istiyorum öneri yapar mısınız sadece amazonda olsun orada indirim var
  9. Demirr34_

200 tl civarı mouse önerisi ve yardım lütfen

Merhaba arkadaşlar uzun bir süre trust gxt kullandım memnundum da . Bütçem 200 tl /250 de olur genellikle Valorant , Lol , Apex , Rainbow oynuyorum küçük mouse olmasın orta ve büyük ideal . Kullandığınız mouse var ise öneri yapmanızı isterim kullanmadığınız sadece adını duyduğunuz mouse leri...
Top Bottom