Arama sonuçları: *

1. Vuudx

Farede 4k ve 1k hertz arasindaki fark fark edilir mi?

Daha once kullandigim en ust seviye fare logitech g102 ve simdi Vxe R1 pro max aldim ama dongle olmadan kablosuz olarak 4k hz kullanamiyormusuz, arada ciddi anlamda bi fark var mi?
  2. Vuudx

Bu klavye (Ajazz Ak820 Pro) ve bu mouse (Vxe R1 Pro Max) almak mantıklı mı?

Arkadaslar basliktaki klavye ve fareyi almaya karar verdim, bu ürünler nasildir ve almaya deger mi? https://a.aliexpress.com/_EynmcIh FARE VXE R1 PRO MAX https://a.aliexpress.com/_EJxoWqv KLAVYE AJAZZ AK820 PRO Baska onerileriniz varsa alabilirim
  3. Vuudx

1500TL Altı Fare Önerisi

Arkadaşlar kablosuz ve beyaz olmasini istiyorum, daha önce logitech g102 kullandım ve biraz küçük geldi, rival 710 kullandım ve biraz büyük geldi, markası hic umrumda degil ve yd ürünleri vergisini hesaba katmadan önerebilirsiniz, örnek olarak bunu buldum ama nasıldır bilmiyorum...
  4. Vuudx

G102 Fare Alınır Mı?

Arkadaşlar G102 almayı düşünüyorum, öneren genel yoğunlukta ama daha fazla fikrim olsun istedim aynı zamanda bu fiyata daha iyisi varsa da önerirseniz sevinirim...
  5. Vuudx

Öneri Klavye ve Fare Önerisi

Arkadaşlar ikiside maksimum 1000er tl olacak şekilde öneri yapar mısınız?
  6. Vuudx

Farem takılıp duruyor, çözüm/yeni fare önerisi

Fare durduk yere takılıyor, bunun çözümü var mıdır, yoksa 200TL bandında yeni fare önerisi lütfen
  7. Vuudx

300TLye alınabilecek en iyi fare önerisi

Soru başlıktaki gibidir ve el terletmeyen türde olsa iyi olur
  8. Vuudx

380tl altı set

80tl altına klavye,mouse, ve kulaklık önerisi
  9. Vuudx

90*40 mousepad önerisi (110tl altı)

90*40 mousepad önerin lütfen, xrades almayı düşünüyorum ama çok ağır kokuyor diyorlar
  10. Vuudx

Xrades nasıl

Mousepad ararken sürekli denk geliyorum, xrades nasıl bir marka, mousepadleri iyi mi
  11. Vuudx

90₺ altı mousepad önerisi

Bana 90₺ altı 90*40 mousepad önerin lütfen
  12. Vuudx

Mousepad önerisi

35tl altı büyük hem klavyemin hemde faremin sığabileceği bi mousepad önerir misiniz
  13. Vuudx

Solak faresi önerisi

En fazla 100₺ ye solak faresi önerir misiniz, simetrik olsa ve sağında makro tuşları (m4, m5) olsa daha iyi olur
  14. Vuudx

Solak faresi önerisi

Benim kardeşim solak ona uygun çok da pahalı olmayan (maks. 100tl) bir solak faresi önerir misiniz lütfen
Top Bottom