Arama sonuçları: *

1. snowfoxstache

50 Lira Mousepad Öneris

40x30 veya 30x30 istiyorum en makulu logitech gibi geldi. ne önerirsiniz?
  2. snowfoxstache

G305 vs Basilisk X Hyperspeed

G305 50 lira daha pahalı tamamen teknik olarak bakarsak hangisi daha iyi?
  3. snowfoxstache

G305 veya Katar Pro Wireless Alınır Mı?

şu anda rival 3 kullanıyorum ve hiç memnun değilim o yüzden satıp üstüne 150 koyarak g305 alınır mı? rival3 wireless da önerdiler ancak dediğim gibi SS mouse güvenemiyorum artık. bir de katar pro wireless (sıfır) ile rival 3 takası mantıklı olur mu? katar pro wireless g305'e göre ne kadar kötü?
  4. snowfoxstache

Mouse Makrolarına Multimedya Atanabilir Mi?

en azından durdurma tuşu olur mu?
  5. snowfoxstache

600 ₺ Wireless Mouse Önerisi

tek istediğim sensör olarak rival 3'ten iyi olması.
  6. snowfoxstache

Rival 3-G305 Takası Mantıklı Mı?

1.5 aylık rival 3'ü verip 15 günlük g305 alıcam değer mi? hangisinin sansörü daha iyi?
  7. snowfoxstache

Rival 3 Scroll içeri düştü

scrolla basılabiliyor ama oynatınca sayfa aşağı gitmiyor scroll da içeri indi biraz. ne yapmalıyım? kendi kendiliğinden oldu
  8. snowfoxstache

İtopya Kargo Gönderim Süresi

İtopya'dan aldığım mousepad hala kargoya verilmemiş 3 gün olucak bu akşam. normal bir durum mu?
  9. snowfoxstache

İtopya Bayram İndirimi Kargolama Süresi

İtopyad'dan QcK Heavy mousepad alacağım bayramın son günü. Tahmini ne zaman gelir? (hatay)
  10. snowfoxstache

rival 3'ten daha iyi mouse

ergonomik ve rival 3 boyutlarında olmasını ama sensörünün vs çok daha iy olmasını istiyorum. öneriniz var mı?
  11. snowfoxstache

Rival 300S vs Rival 310

Palm Grip için hangisi daha uygun 18-8 cm elim var bu posta göre alacağım artık 300s +QcK bundle mı yoksa 310+dandik bir mousepad mi? (310 diyenler lütfen max 30 tl mousepad önersin çok büyük olmasın)
  12. snowfoxstache

Rival 710 vs DeathAdder V2

500 tl ve fps oyunları için hangisini almak daha mantıklı palm grip kullanıyorum elim 18-8
  13. snowfoxstache

300-350TL Mouse önerisi

CS:GO ve palm grip için bir mouse arıyorum logitech hariç önerebilirsiniz Elim 18-8 cm
  14. snowfoxstache

Rival 300s vs DA Elite

Rival 300s ile beraber Arctis 5 DA Elite ile beraber Arctis 3 alacak bütçem var hangisi daha mantıklı olur ? (DA Elite deneyimleyip beğenmitim ama ikiside elime oturuyor) Sensör farkı çok mudur?CS:GO Smooth aim ile oynuyorum
  15. snowfoxstache

Max 500TL CS:GO Mouse

Uzun süre deathadder elite kullandımm hiç problemim yok ama başka mouse a geçmem lazım Razer Deathadder ayarında palm grip için elim 18-8 cm logitech önermeyin lütfen
  16. snowfoxstache

Razer Deathadder

LÜTFEN FARE ÖNERMEYİN! 2 ay Razer Deathadder Elite kullandım ve çok beğendim ama şimdi bütçem deathadder v2 ye yetiyor farkları nedir çok dezavantajı var mı? Ya da problem çıkarır mı?
  17. snowfoxstache

Palm Tutuş için mouse

deathadder elite kullanıyorum ancak bir mouse daha almam gerek palm grip için elim 18cm hangisi veya başka bir öneriniz var mı bütçe max 400 https://www.hepsiburada.com/dell-alienware-aw558advanced-rgb-optik-oyuncu-mouse-570-aarh-p-HBV00000KMSG6?magaza=Hepsiburada...
  18. snowfoxstache

Alienware AW558 nasıldır?

https://www.hepsiburada.com/dell-alienware-aw558advanced-rgb-optik-oyuncu-mouse-570-aarh-p-HBV00000KMSG6?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&gclid=CjwKCAjw1v_0BRAkEiwALFkj5mnY-T9XJi5XvjqTjnAejz3Mu_hmdO9sohukcmOSaCH-HRlz4Pbi7BoCSd8QAvD_BwE Bu mouse alınır mı dell kalitesine...
Top Bottom