Arama sonuçları: *

1. C

mouse önerisi 1000 TL

Selamlar Şuan ajaz 159 pro mouse kullanıyorum memnnum ama biraz küçük bide gıcırtı var bu mouseden büyük güzel bir mouse arıyorum bütçe 1 k
  2. C

AJAZZ 159 PRO mousePAD KAYMIYOR

selamlar azajj 159 pro ama var ama nedense kasıyor gibi kaymıyor hissi var al tarafata bıseyelr surtuyor galiba mousepdenmi yoksa altakı skatezlerdenmi
  3. C

FC 25 İÇİN GAMEPAD ÖNERİSİ

gamedpad arıyorum fıyatına değicek bir şey arıyorum 1000 2000 arası neler var ucuz ve ıyı olması daha iyi benim iöin fc 25 oynarım genelikle arada hikaye
  4. C

Ajazz 159pro drıver sorunu

ya ajazz 159 pro var ama drıver kuramıyorum visual stuıdo seylerınıde yukledım ama hata verıyor ya bu ne ya
  5. C

Ajazz drıver sorunuu

selamlar ajaz aj 159pro var driverini bulamadim var ama pronun yok normal 159 un var vede mcnin onlarda olmadi
  6. C

Aj 159 pro driver nerede

selamlar ajaz aj 159pro var driverini bulamadim var ama pronun yok normal 159 un var vede mcnin onlarda olmadi 1735668039 bilen yokmu
  7. C

Ajazz 159 pro kac hzde kullanılmalı

selamlar fps tarız oyunlarda mouse kaç hzde kullanılamlı 2 k 4 k 8 k denedim kasmıyor oyun ama fark fazla yok gibi sizce kaç hz olmalı i5 12400 f var
  8. C

90x40 veya kare mousepad tavsiyesi

Mouse pad alacağım ve onunla birlikte monitör standı da alacağım ve yer problemi kalmayacak. Sizce nasıl bir mouse pad tercih etmeliyim? 90x40 mı yoksa kare mi? Mouse ve klavyem beyaz. https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09JSTWXH8/ Xrades Mavi Aslan Aqua Control 480x400 MM ESport Gaming...
  9. C

Klasse Pro mouse pad alınır mı?

Mouse pad olarak Klasse Pro iyi mi? Amazon.com.tr
  10. C

Hangi mousepad alınır

selamlar mousepad alacağım ve onla birlikte monitör standıda alacağım ve yer problemi kalmayacak sizce nası bir mousepad tercihg etmeliyim 90a 40mı yoksa karemi mouse ve klavyem beyaz 48e 40 xradesde gördüm...
  11. C

Porge mousepad alınır mı?

selamlar mousepad alacağım ve onla birlikte monitör standıda alacağım ve yer problemi kalmayacak sizce nası bir mousepad tercihg etmeliyim 90a 40mı yoksa karemi mouse ve klavyem beyaz 48e 40 xradesde gördüm...
  12. C

AJAZZ 159 PRO GICIRTI SESİ

2 haftadır kullanıyorum yaklasık ilkde az ses çıkıyordu ama şimdi gıcırtı sesi bayağı olmaya başladıı bu düzeliyormu ilerde sorun çıkartırmı ajazz 159 pro
  13. C

Beyaza hangi mousepad uyar

selamlar şu 3 ü arasında kaldım sadece klavyem ve mouse beyaz sizce hangisi uyar yada 400 e kadar başka öneriniz varsa beklkiyorum
  14. C

Hangi mousepadi almalıyım

selamlar şu 2 si arasında kaldık klavyem ve mousem beyaz sadece ilk attıgımı begendim ama uyarmıiki https://www.amazon.com.tr/dp/B09JSVDDN1?ref=cm_sw_r_mwn_dp_FEMF0FRRQKDHPS7K3TW0&ref_=cm_sw_r_mwn_dp_FEMF0FRRQKDHPS7K3TW0&social_share=cm_sw_r_mwn_dp_FEMF0FRRQKDHPS7K3TW0&language=en_US&th=1...
  15. C

350 tl mousepad önerisi

klavyem masuem beyaz ve eski mousepadım eskidiği için yenisini arıyorum 70 30 var yanda yedek ama o küçük geliyor o yüzden yukarı doğru 40 olması önemli bütçem 400 tl monitör standı alıcam eğer öyle 30 yeterse 30 da olur
  16. C

A159 pro ses çıakrtıyor

Mouse geldi kullandım güzelde ama kullanırken sol tık ses çıkartıyor sanki cızırtı gibi sizce iyade edeyimmi
  17. C

Bu mousepad nasıldır

arkadaşlar yeni klavye mousepad aldım mouse padimi değişkmek istiyorum sizce bu nasıldır elimde şunlar var siyahı ıyı ama eskidi 3 senelik diğeride biraz kaymıyor nıyeyse yeni ama hemde 70 30 yetmiyor almak istediğim su sizce nasıl olur...
  18. C

Ajazz 159pro geldiii

beyler Mouse geldi de bu deriveri nerden indirebilirim ve de bu sadece bluetooth ve kablolu kullanılıyor 8 k hz almak için ne yapmak lazım icersinden kablo ve dongle ve mouse çıktı mousenın altrı ıcın yedek şeyler çıkmadı
  19. C

AJAZZ AJ159PRO nasıldır

arkadaşlar standa bu mouse aldım sizce nasıldır 2 si 890 tl sizce kuaklık tutma şeyi gereksizmi old yoktu bende iymidir
Geri