Arama sonuçları: *

1. talhabkr

ATK A9 PLUS'u iade etmeli miyim.

Wraith'ten salı sabahı buradaki bir akradaşın önerisi ile ATK A9 PLUS sipariş verdim fakat hala kargoya bile verilmedi. Firmanın politikalarına ve ürünün kalitesine pek güvenmiyorum bu yüzden iptal etmeyi düşünüyorum. Bu firma dışında internet üzerinde 1000tl 2000tl arasına güzel bir mouse...
  2. talhabkr

Wraith'ten aldığım ürün 2 gündür kargoya verilmiyor.

salı sabahı mouse ve klavye aldım ama hala kargoya verilmedi soruyorum verilecek mi diye 18.00'a kadar diyorlar ama hiç değişiklik yok sebebi nedir?
  3. talhabkr

WRAİTH mouselerden hangisini almalıyım

Her gün düzenli ve ciddi şekilde CS oynuyorum ve kullandığım mouse’un artık yetersiz kaldığını hissediyorum. Şu an G203 ve G305 kullanıyorum; ayrıca speed mousepad ile oynuyorum. Özellikle hızlı dönmem gereken anlarda mouse kontrolü/tepkisi bana yetersiz geliyor. Bu yüzden yeni bir mouse almak...
  4. talhabkr

500TL Konsol Önerisi

Forza 5 için konsol almak istiyorum daha önce konsol ile oynamıştım klavyeyle oynamaktan iyidir laptopu televizyona bağlayıp kablosuz konsol ile forza oynamak istiyorum daha önce hiç konsol almadım konsol arayışınada girmedim ne alınabilir bu fiyata
  5. talhabkr

Bu Mouse alınır mı?

https://www.google.com/aclk?sa=l&ai=DChcSEwjjhIH-68vpAhVIh9UKHb1oB08YABAHGgJ3cw&sig=AOD64_16yXwrSqoiMIhAiSmdzNRDMhFaHw&ctype=5&q=&ved=0ahUKEwjw-vv968vpAhWsRBUIHX6SDGwQwzwICg&adurl= Tam Bana Göre Ucuz Ve Microlu Almayı Düşünüyorum Bu Fiyat Aralığında Bana Önerebileceğiniz Bir Mouse Varmı Yada Bu...
  6. talhabkr

50 tl mouse önerisi

50 tl olsun ışıklı olması çok önemli değil 2400dpi den aşağı olsun yeter
Geri