Viper'ın standı var onun dışında 0.2ms, G Pro 1ms. Hangisini almalıyım ? Yaklaşık 4 yaşımdan beri Logitech kullandım bundan ötürü bir bağım var açıkçası.
https://www.logitechg.com/tr-tr/products/gaming-mice/pro-wireless-mouse.910-005273.html...
Fare, Kulaklık, Klavye önerisi, bütçe fark etmez. Fps, ergonomi, lüxlük ön planda olsun. Ben rival 650, apex 7, Arctis Pro wireless düşünüyorum çok mu gereksiz olur ?
Öncelikle mouse kategorisine açtım birden fazla kategori seçilmiyor sanırım. Neyse nasıl sizce ?
SS Arctis Pro + Game DAC
SS Rival 650 Wireless
SS Apex 7
SS QcK Prism Cloth XL (RGB versiyon)
Çoğu kişi steel series mousepad önericek ama hangi modelini almalıyım ? Para 150 tlyi geçmezse iyi olur 150 tl mousepade verilir mi ? diyince insan bir düşünüyor
Mouse seçtim ama genel olarak hepsi. Ekipmanları güzel seçmişmiyim yardımcı olurmusunuz?
Mouse=STEEL SERIES SENSEI TEN (tartışmaya kapalı)
Kulaklık=STEEL SERIES ARCTIS 1
Klavyeyi seçemedim tam aradığım özelliklere göre klavye bulamadım.:)
Selamun aleyküm ALLAH herkesin orucunu kabul etsin. Başlıkta belirttiğim fiyat bandında mouse önerilerinizi bekliyorum. Ben steel series rival 300S alıcaktım yorumlarına baktım mouse büyük el içinmiş çok büyük benim elim orta, küçükte değil basketbolcu eli gibide değil büyükde değil ortası...