Arama sonuçları: *

1. Dark Lightning

Mouse pad öneri

Mouse viper ultimate. Razer Firefly V2 nasıl ? Başka mousepad ne önerirsiniz ?
  2. Dark Lightning

Viper Ultimate mi G Pro Wireless mı ?

Viper'ın standı var onun dışında 0.2ms, G Pro 1ms. Hangisini almalıyım ? Yaklaşık 4 yaşımdan beri Logitech kullandım bundan ötürü bir bağım var açıkçası. https://www.logitechg.com/tr-tr/products/gaming-mice/pro-wireless-mouse.910-005273.html...
  3. Dark Lightning

Logitech G840 Nasıldır ?

corsair ve SS e oranla ne kadar iyidir ne kadar kötüdür ?
  4. Dark Lightning

Fare Kulaklık Klavye önerisi

Fare, Kulaklık, Klavye önerisi, bütçe fark etmez. Fps, ergonomi, lüxlük ön planda olsun. Ben rival 650, apex 7, Arctis Pro wireless düşünüyorum çok mu gereksiz olur ?
  5. Dark Lightning

Bu 4 çevre birimi nasıl ?

Öncelikle mouse kategorisine açtım birden fazla kategori seçilmiyor sanırım. Neyse nasıl sizce ? SS Arctis Pro + Game DAC SS Rival 650 Wireless SS Apex 7 SS QcK Prism Cloth XL (RGB versiyon)
  6. Dark Lightning

Öneri Düzgün mousepad önerisi

Çoğu kişi steel series mousepad önericek ama hangi modelini almalıyım ? Para 150 tlyi geçmezse iyi olur 150 tl mousepade verilir mi ? diyince insan bir düşünüyor
  7. Dark Lightning

Yardım SteelSeries Sensei Ten ve Arctis 1 Güzel mi?

Mouse seçtim ama genel olarak hepsi. Ekipmanları güzel seçmişmiyim yardımcı olurmusunuz? Mouse=STEEL SERIES SENSEI TEN (tartışmaya kapalı) Kulaklık=STEEL SERIES ARCTIS 1 Klavyeyi seçemedim tam aradığım özelliklere göre klavye bulamadım.:)
  8. Dark Lightning

Öneri 250-300 TL Mouse Öneri

Selamun aleyküm ALLAH herkesin orucunu kabul etsin. Başlıkta belirttiğim fiyat bandında mouse önerilerinizi bekliyorum. Ben steel series rival 300S alıcaktım yorumlarına baktım mouse büyük el içinmiş çok büyük benim elim orta, küçükte değil basketbolcu eli gibide değil büyükde değil ortası...
  9. Dark Lightning

Mouse tavsiyesi

Hangi marka daha iyi ? 200-450 TL bandında mouse tavsiyeleri istiyorum.
Geri