Arama sonuçları: *

1. M

1200 tl mouse onerisi

Arkadaşlar kuzenim mouse onerisi istedi çok acil 1200 tl vandında en fazla 1300 mouse onerisi varmı kablolu oablosuz onemli değil
  2. M

Çözüldü✓ Asus ROG Gladius 3 Wireless Hakkında Şüphelerim

Arkadaşlar 16 mayısta gamınggenden asus rog gladıus 3 wıreless aımpoınt beya mouse aldı vıdeo ıncelemelerdekı kutudan farklı bı kutuuda yollandı ve mousneın altında jelatın yoktu bana 2. el urunmu yolladılar mouse çalışıyor ama
  3. M

Hyper x pulsefire haste w alınır mı?

Hyper x pulsefire haste virwless alınır mı? mediamarkta 3500 bandında ve alirken sigorta falan diyor 200 tl ye yaptirmazsam da garantisi oluyor değilmi internetten alırken 2 senelik ve kroniği falan varmıdır mousenin elim biraz büyük bir el
  4. M

Rampage blitz alınır mı??

Rampage blitz alınır mı? fiyatı uygun 8k donglke ve skatezx çıkmasından dolayıda makul geliyor ama bi yandanda rampage dusununce alasım gelmiyor
  5. M

Büyük ve Kaliteli Mouse Tavsiyeleri

Arkadaşlar elim büyük kaliteli bir mouse arıyorum taviyenizx
  6. M

Sizce mousepad güzelmi?

Arkadaşlar dün bi heves teknosaya gittim baktım mousepadlara butçe yetecek benımkıde bana yetrsız gelıyodu steelserıes qck edge medıum boyunu aldım 800 tl ye sizc iyi mi? mousepad nasıl
  7. M

Asus rog gladıus 3 wıreless aımpoınt aılınırmı

https://www.gaming.gen.tr/urun/231587/asus-rog-gladius-iii-aimpoint-kablosuz-siyah-v2-gaming-mouse-90mp02y0-bmua00/ mouse bu 3 bın tl ucuza buldum alınır mı? sizce elım bıraz buyuk
  8. M

Mousepad önerisi kaliteli

aarkadaşlar aus gladıus 3m wıreless aımpoınt versıyonunu almak ıstıyorum kalıtelı bır mousepad onerırmısınız
Geri