Arama sonuçları: *

1. SEmrey

750TL'ye bu mouse pad alınır mı?

Merhaba arkadaşlar, Genelde valorant oynuyorum ve mouse tutuşum palm grip ve bilekten oynuyorum. Bilekten oynadığım için %50 control %50speed mouse pad almak ne kadar mantıklı? bu fiyat bandın'da önerebileceğiniz mouse pad var mı? https://www.amazon.com.tr/dp/B09SYCNZMJ?tag=akakceprime-21&th=1...
  2. SEmrey

Öneri darmoshark m3 skatez

Merhaba arkadaşlar, Darmoshark m3 kullanıyorum, bildiğiniz tr'de satılan bi darmoshark m3 skatez'i var mıdır?
  3. SEmrey

Yardım Darmoshark M3 Güncel Software

Merhaba arkadaşlar, Darmoshark M3 mouse'a sahibim en güncel yazılımın linkini atabilir misiniz? Ben şu an bi yazılım kullanıyorum ama internette araştırdığım zaman insanlarda ki olan yazılım bende farklı gözüküyor kullandığım yazılımım eski sürüm olduğunu düşünüyorum, en güncel yazılımı...
  4. SEmrey

Darmoshark M3'mü veya N2'mi almalıyım?

Merhaba arkadaşlar, Yeni mouse alacağım ve aklımda 2 tane model var. Darmoshark M3 ve N3 bunlardan hangisini almalıyım? İkiside sensör olarak aynı sensörü kullanıyor.Arasında 500TL gibi bi fiyat farkı var. Bildiğim kadarıyla sadece shapes ve pil ömrü farkları var, kullananlar varsa...
  5. SEmrey

Öneri Logitech G305 lightspeed alınır mı?

Merhaba arkadaşlar, Kullanmış olduğum g300s mouse'u yenilemeye karar verdim. Genelde fps oyunları oynuyorum, bu bütçe üzerinde farklı mouse önerileriniz yazabilirsiniz. Bu fiyata bu mouse alınması mantıklı mıdır?
  6. SEmrey

Öneri FPS oyunlar için mouse önerisi

Merhaba arkadaşlar, Hali hazırda kullandığım g300s mouse'u değiştirmeyi düşünüyorum. Genelde valorant oynuyorum.Artık mouse değiştirmenin zamanı geldiğini düşünüyorum. Mouse kablolu veya kablosuz olması hiç önemli değil,fps oyunlarda gerçekten işime yarayacağı bi mouse istiyorum. Önereceğeniz...
Top Bottom