Arama sonuçları: *

1. G

Wraith'den ATK A9 PLUS İndirime Girer mi ?

Wraith indirim yapıyor mu hiç veya a9'u uygun fiyatlı bulabileceğim bir yer mevcut mudur ?
  2. G

Throne Raito RefleX Mouse Alınır mı ?

Mouse alacağım fakat ne alacağıma bir türlü karar veremedim hem batarya büyük olsun istiyorum hem sensör olarak kaliteli olsun diyorum hemde f/p bunu buldum 500mAh pil yazıyor ne diyorsunuz ? https://www.amazon.com.tr/Throne-RefleX-Pixart-Yaz%C4%B1l%C4%B1m-Kablosuz/dp/B0DSG5XGMC Bunların yanı...
  3. G

VXE vs ATK Mouse Hangisi Tercih Edilmeli

Selamlar dostlar mouse alacağım fakat uygun fiyatlı olmasını istiyorum. Tercihi hangi taraftan kullanmam lazım . ATK siyah renginin stoku tükenmiş beyaz almak istemiyorum yeniden stoklar ne zaman gelir veya VXE tercih etsem nasıl olur ? VXE R1 SE modelinin batarya boyutu daha büyük. [H3...
  4. G

Öneri 2K Bütçe Kablosuz Mouse Önerisi

Selamlar 7 senedir steelseries rival 110 kullanıyorum dedem iyi götürdü beni artık değiştirmek ihtiyacından öte istiyorum forumda gördüğüm kadarıyla bu iki mouse arasında bir döngü oluyor gibiydi ne almamı önerirsiniz fps ağırlıklı oyunlar oynuyorum. Mümkünse bataryası uzun süre şarjsız...
  5. G

Öneri Steelseries Mouse Önerisi

Selamlar Ekipmanlarımın hepsi steelseries rahat 8 yıldır steelseries rival 110 kullanıyorum baya da memnunum fakat artık değiştirme zamanı geldiğini düşünüyorum . Herhangi bir rahatsızlık hissiyatı yok sadece mouse temas halinde bulunmuyorken sensör otomatik imleci kaydırıyor bende hazır bu...
Geri