Arama sonuçları: *

1. Sofu_54

Yardım El tipine göre mouse öneren site.

Dostlar selam bir site vardı el boyutuna göre cm cinsinde göre mouse vs öneriyordu hatırlayamadım bilen var mı?
  2. Sofu_54

1500TL Mousepad önerisi.

Selam, daha önce yine sizin önerilerinizle bu konuda Klasse Blitz Speed almıştım. Kardeşim beğenince ona verdim ben tekrar alayım derken fiyatı 1200'den 1500'e çıkmış. 1500'e tekrar alayım mı yoksa bu fiyata daha iyisi var mıdır? @darktower
  3. Sofu_54

Garantiden ürün gelene kadar iadelik fare önerisi.

Selamlar, ASUS ROG GLADIUS III AimPoint Kablosuz Beyaz kullanıyorum. Orta tekerleği bozuldu garantideyken kullanmalık yedek fare arıyorum. Tutuş tipi olarak şuanki faremden çok memnunum. Bütçe var ama 1-2 hafta kullanacağım için çok arttırmak istemiyorum.
  4. Sofu_54

Asus mouse garantiden kaç günde gelir?

Dostlar selam Asus Rog Gladius 3 mouse'um var tekerlek yukarı aşşağı yaparken sapıtıyor. Garantiye göndermek istiyorum ama o süre boyunca mousesuz kalacağım daha önce gönderen var mı ortalama ne kadar sürüyor?
  5. Sofu_54

Klasse Longteng mouse pad alınır mı?

Selamlar, Glorious Element Ice alıcaktım ama Klasse Longteng Huoyun Special Edition alsam mı diye kararsız kaldım. Farka değer mi? veya başka öneriniz var mıdır? Amazon indirim kodu varsa o da iyi olur :D
  6. Sofu_54

500tl speed mouse mad önerisi.

Selam, 500tl duruma göre artttırabilirim ama sürekli aldığım için pahalı bir model almak istemiyorum. Speed bir mouse pad arıyorum. Full speed olmasına gerek yok ama control hiç sevmiyorum 40cm den büyük olacak şekilde önerilerinizi bekliyorum.
  7. Sofu_54

Cam mousepad önerisi ve alınır mı?

Dostlar selam, şuan elimde 5 tane falan orta segment mousepad var ancak hem kirlenmeleri hep bir süre sonra performanslarını kaybetmeleri sebebiyle cam almayı düşünüyorum. Önerir misiniz, önerirseniz. Çok kazıklanmadan ve performansıda iyi olan önerilinizi bekliyorum.
  8. Sofu_54

Darmoshark M3 4K kaça satılır?

Merhaba, sistemi dağıttığım için mouse'u da satacağım, Darmoshark M3 4K dongle lı versiyon. Yaklaşık 6 ay önce alındır temiz bir ürün. Kutu fatura vs var. Kaça satabilirim?.
  9. Sofu_54

700tl speed mousepad önerisi

Dostlar selam 700tl ye speed olarak ne alabilirim m3 4k ile kullanacağım.
  10. Sofu_54

1000tl wireless mouse önerisi

Merhaba 1000tl bütçe ile wireless mouse arıyorum, bütçeyi biraz aşabilirim şimdiden teşekkürler.
Geri