Arama sonuçları: *

1. stbeox

Mousepadde mouse Kaymıyor

Mousepad i alalı 1 ay falan oldu mouse en çok kullandıgım yerde kaymıyor dıger bolumlerde kayıyor nasıl temızleyebilirim kayması ıcın. terden dolayı kaymıyor buyuk ıhtımal. Mousepad modeli klasse pro 90x40
  2. stbeox

2000TL'ye uzun yıl gidecek mouse önerisi

2000TL'ye uzun yıl gidecek ve parçaları sağlam olan mouse önerisi lazım kablolu kablosuz farketmez. Uzun yıllar scrollu switchi falan bozulmasın yeter.
  3. stbeox

Mouse scrollu düzgün çalışmıyor

Arkadaşlar mouse tekerini döndürürken videodaki gibi oluyor. Çözümünü bilen var mı? https://streamable.com/ev4rkb
  4. stbeox

SS Prime+ mı Logitech G102 mi?

Hangi mouse daha iyi arkadaşlar ikisinin de fiyatı aynı. Uzun kullanım için alcam ve scrollu uzun süre bozulmazsa iyi olur. Uzun süredir kullanan varsa yazabilir mi
  5. stbeox

Mouse önerisi lazım.

Arkadaşlkar max 1000 lıra mouse onerisi lazım kablolu kablosuz farketmez genelde internette geziniyorum ve valorant falan oynuyorum. Scroll tuşu hızlı bozulmayacak bir şey lazım 4 mouse aldım hepsinin scrollu 3 aşağı 1 yukarı falan gidiyor.
  6. stbeox

Kablolu Mouse önerisi lazım

Kablolu mouse önerisi yapabilir misiniz, en az 2 makro tuşu sol tarafta olursa daha iyi olur. Ve ayrıca uzun süre kullandıklarınızı önerirseniz mutlu olurum çünkü ne alırsam alayım 30 TL lik mouse da 900 TL lik mouse da scroll tuşu 1 yılda sapıtmaya başlıyor.
  7. stbeox

osu için Grafik Tablet önerisi

Sadece osu oynamak için grafik tablet önerisi. Ben Wacom ctl 472 ile Xp Pen g640 arasında kaldım var mı kullanan bunlardan?
  8. stbeox

Yardım Scroll tuşu bazen yanlış dönüyor

Rampage python mouse kullanıyorum, scrollu aşşağı çekerken sayfa aşşağı gidiyor gidiyor gidiyor sonra hafif yukarı da kaydırıyor sonra tekrar aşşağı gidiyor ama o sırada ben hep aşşağı kaydırmış oluyorum, yani anlamsızca bazenleri tersi yöne scroll hareket etmiş gibi oluyor, nasıl çözebilirim...
Top Bottom