Arama sonuçları: *

1. M

2 bin TL bütçeyle palm tutuş için fare önerisi

Arkadaşlar 3 model beğendim. Bütçem aslında 2 bin TL ama diğer 2 model için de fiyat farkı çok aşırı değil. Siz hangisini önerirsiniz? Hiç maceraya girmeden F/P olan Mchose A5 Ultra mı alayım yoksa diğerlerinden biri mi? 8K Umrumda değil arkadaşlar, sensör farkını göze alıp yorum yapın lütfen...
  2. M

Gaming Mouse tavsiyesi

Arkadaşlar palm tutuşum ve elim küçük zaten bu yüzden genelde küçük mouse tercih ediyorum. Logitech G403 yaklaşık 2 yıl, Razer DeathAdder V2 Mini 1 yıl gitti sonrasında Razer cobra aldım daha 6 ayını doldurmadan scroll bozuldu. Garantisi devam ettiğinden dolayı servise vereceğim ama öncesinde...
  3. M

Palm Grip Mouse Önerisi

Arkadaşlar şuan kullandığım mouse Razer Deathadder V2 mini çok memnunum ancak aynı fareyi bulamadığım ve çift tıklama sorunu olduğu için yeni mouse arayışındayım. Öneriniz var mı?
  4. M

Razer DeathAdder V2 Mini mouse nereden alınır?

Razer DeathAdder V2 Mini mouse kullanıyorum ve artık değiştirme vaktim geldi. Birebir aynı fareyi almak istiyorum. Nereden alabilirim? Kimse satmıyor, üretimi mi durdu acaba? veya bu mouse muadili mouse önerir misiniz? Palm grip tutuş.
Geri