Arama sonuçları: *

1. Suriyeli Eşek_31

Hyperx pulsefire haste'den deathadder v3 8k hz geçilir mi

Soru başlıktaki gibi elimde hyperx pulsefire haste mouse var tertemiz kutusu vs herşeyi var bunu satıp üstüne biraz daha para ekleyip 2. El bir razer deathadder v3 mouse'a geçmeyi düşünüyorum elim 16 cm mouse çok büyük fakat büyüklüğü saymazsak aradaki performans farkları için geçilir mi
  2. Suriyeli Eşek_31

Pulsar x2h mini alınır mı?

Lütfen başka bir şey önermeyin https://wraithesports.com/products/pulsar-x2h-mini-4k-wireless-mouse
  3. Suriyeli Eşek_31

Klasse mpc480 alınır mı?

Bu mousepad alınır mı ne gibi artıları ve eksileri var https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B0CMSHCVCX/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A2F1Y401W62SR9&psc=1
  4. Suriyeli Eşek_31

Pulsefire haste için mousepad önerisi

Hyperx pulsefire haste mouse için hybird mousepad önerisi yapar mısınız bütçe 400 TL civarı çok geçmesin longteng gibi bilindik şeyler önermeyin lütfen boyutu 50x40 falan olması ve 3mm kalınlığı olması yeterli
  5. Suriyeli Eşek_31

Özel seri pulsefire haste

Elimde bir tane pulsefire haste var sıfır hiç kullanmadım birinden aldım ama özel seri herhalde herhangi biryerde bulamadım başka bir kopyasını bu özel seri mı özelse ne kadara satabilirim fotoğrafını şuraya bıraktım (Vct lock in valorant)
  6. Suriyeli Eşek_31

Hala g pro wireless alınır mı

2. El almayı düşünüyorum fiyatı 1500 TL civarlarında main mouse olarak kullanılır mı bu fiyata alınır mı başka öneriler var mı
  7. Suriyeli Eşek_31

Sıfır hyperx vs 2. El model o wireless

0 hyperx pulsfire haste mi almalı yoksa 2.el glorius model o wireless mı İkisinin arasında hem iyi hem kötü farklar var Mesela model o omron switch kullanıyor hyperx ttc gold Hyperx kablolu model o kablosuz gibi bu tarz şeyleri göz önüne alırsak hangisi daha iyi olur 2. El model o burada kfg...
  8. Suriyeli Eşek_31

Hyperx pulsfire haste alınır mı?

Koleksiyon için alacağım fakat yinede sormak istedim alınır mı ne gibi eksileri var başka bir şey önermeyin fp ürünlerinin çoğu elimde var herhangi kronik sorunu var mı skatezleri nasıl sensörün özellikleri hero sensör ile aynı hero sensör ile özellikleri aynı olmasına rağmen arasında bir fark var mı
  9. Suriyeli Eşek_31

Darmonshark n3 alınır mı

Soru başlıktaki gibi alınır mı (koleksiyon için) 16 cm eli olup palm tutan biri rahat eder mi mcu'su sorun çıkarır mı gecikme sorunu yaşatır mı skatezleri nasıldır malzeme kalitesi nasıldır neredeyse hiç ergo mouse kullanmadım alışır mıyım ekstra skatez almama gerek var mı mcu sabit bir sensör...
  10. Suriyeli Eşek_31

Wl mouse beast alınır mı?

Soru başlıktaki gibi alınır mı ana mouse olarak kullanmayacağım koleksiyon olarak yedek skatezlerini nereden alabilirim kutudan 4k hz dongle çıkıyor mu https://wraithesports.com/products/wlmouse-beast-x-magnezyum-mouse
  11. Suriyeli Eşek_31

Çözüldü✓ Ninjutso katana superlight alınır mı?

Soru başlıktaki gibi biliyorum eski bir mouse fakat almak istiyorum 2. El tertemiz 1200 TL önerilere açığım 1701643298 @MuratTheFounderOfGariban @SneeX @MuratAbiGF Fedaisi
  12. Suriyeli Eşek_31

Endgame mpc450 alınır mı

Soru başlıktaki gibi alınır mı bu fiyata daha iyi speed mousepad var mıdır
  13. Suriyeli Eşek_31

Dareu a950 pro mouse alınır mı?

Soru başlıktaki gibi özellikleri bu fiyat bandında hiç fena değil ve işlemcisi 3395 sensörü besleyebilir x3 gibi gecikme yapmıyor işlemcisi çok dikkati mı çekti neden bu kadar ucuz alınır mı başka öneriniz var mı bütçe 1000-1200 daha fazla çıkmayın lütfen
  14. Suriyeli Eşek_31

Model o vs superlight

Hangi mouse daha iyi 2.el alıcam arada yaklaşık 400 TL fark var model o wireless Daha ucuz başka önerilere açığım bütçe 1000-1500 civarı çok güzel bir mouse olmadıkça daha fazla çıkmayın lütfen
  15. Suriyeli Eşek_31

2. El glorius model o wireless alınır mı

Soru başlıktaki gibi alınır mı 1000 TL'ye buldum kfg var başka önerilere açığım İstanbul Anadolu'da elden teslim alabilirim
  16. Suriyeli Eşek_31

2. El glorius model o wireless alınır mı?

Soru başlıktaki gibi 100 TL'ye 2.el model o alınır mı önerilere açığım İstanbul Anadolu elden teslim alabilirim
  17. Suriyeli Eşek_31

Ajazz aj199 alınır mı?

Aliexpress'de 800 TL'ye buldum sizce alınır mı konik sorunu var mı mpu'su nasıldır gecikme yaratır mı daha iyi öneriler varsa bütçe Max 1100 tl
  18. Suriyeli Eşek_31

Speed mousepad önerir misiniz

Bütçe 550-600 arası çok geçmesin onun dışında sadece mouse için olsun 40-50 cm arası
  19. Suriyeli Eşek_31

Speed mousepad önerisi?

Speed mousepad arıyorum bütçem 550-600 arası çok geçmezseniz sevinirim boyutları 40x40 45x40 50x45 civarlarında olsun şimdiden teşekkürler
  20. Suriyeli Eşek_31

Delux m800 pro alınır mı

Mouse'u uzun bir süre inceledim amiral gemisi sensör, cam skatez, hafif tasarım, 1000 hz gecikme ve daha bir çok şey, özellikleri hiç fena değil sizce alınır mı ve bu mouse'un mpu'su nedir x3 gibi gecikme yapar mı başka önerilere açığım bütçe en fazla 1100 tl
Geri