öncelikle merhaba 1bin tl butcem var bu butceye mousepad ariyorum. obsidian skates kullaniyorum. Butce 1.2k ya kadar cikabilir. Genelde valorant oynuyorum
Arkadaşlar normalde vxe r1 pro max stok skatez kullanıyorum. Mouse pad olarak 90x40 klasse pro kullanıyorum. xraypad obsidian skates aldım. sizce iyi mi? ?
Arkadaşlar şuan klasse 90x40 bi mousepade sahibim. Wraith spirit of aim almak istiyorum. Aralarında çok bir fark varmıdir?
Spirit of aim pro ile spirit of aim arasındaki farklar neler?
Cooler master mm711 mousem vardı. Arızalandı garantiye gönderdim garantiden geldi yine Arızalandı. Şimdi 2. kez itopyaya gönderdim ama ben değişim değil iade almak istesem nasıl olacak? Sadece Bi kağıda iade istediğimi yazıp kargoladım.
Cooler master mm711 mousenu aldım. Bi süreden sonra gidip geliyordu. Garantiye gönderdim yenisi geldi. Yine aynı sorun mouse gidip geliyor. Napabilirim ?
Arkadaşlar cooler master mm711 mousem için zaten konu açmıştım. Kablosu git gel yapıyordu. Garantiden geldi 2 ay filan oldu yine yapıyor. Genelde mouseyi kaldırınca oluyor. Acaba bendemi bir sorun var ?
Napabilirim ? Çözum önerilerinizi bekliyorum.
Valorant filan oynuyorum. Kablosuz olması önemli. 2-3 yıl göturse yeterli. Max bütçe 2k ama 1.5k civarı olursa daha iyi olur
Mouseyi Fingertip grip gibi tutuyorum
Mouseyi 800dpida kullanıyorum valorantta filan çok hızlı geliyor. Mouse cooler master mm711. Programındaki ayarların hepsi herzamanki gibi. Ek fare ayarlarındada ayar aynı ama daha hızlı gibi