Arama sonuçları: *

1. E

Çözüldü✓ 2 bin tl mouse önerisi

arkadasım mouse alıcak 2 bin tl bütçesi var ben wraithten a9 plus önerdim baska alınabilecek mouse varmıdır
  2. E

1000tl mousepad önerisi

öncelikle merhaba 1bin tl butcem var bu butceye mousepad ariyorum. obsidian skates kullaniyorum. Butce 1.2k ya kadar cikabilir. Genelde valorant oynuyorum
  3. E

Xraypad obsidian skates iyi midir?

Arkadaşlar normalde vxe r1 pro max stok skatez kullanıyorum. Mouse pad olarak 90x40 klasse pro kullanıyorum. xraypad obsidian skates aldım. sizce iyi mi? ?
  4. E

Wraith spirit of aim alınırmi?

Arkadaşlar şuan klasse 90x40 bi mousepade sahibim. Wraith spirit of aim almak istiyorum. Aralarında çok bir fark varmıdir? Spirit of aim pro ile spirit of aim arasındaki farklar neler?
  5. E

1.5k paraya r1 mouse alınır mı? ?

Arkadaşlar 1.5kya r1se+ veya r1 alınır mı? ? r1se+ sensoru kotu diye biliyorum. Başka ne alınabilir
  6. E

Yardım Vxe r1 pro max vs dragonfly f1 pro

Dragonfly f1 pro ile vxe r1 pro max arasında kaldım sizce hangisi?
  7. E

2.4kya Dragonfly f1 pro alınır mı?

2.4k bütçede dragonfly f1 pro alınır mı?
  8. E

1.5k mouse vs 2k mouse

Arkadaşlar 1.5lık mouse ile 2.2k arasında fiyat farkına deyecek bir fark varmidir?
  9. E

Öneri Darmoshark m3s alınır mı

2k bütçe var m3s alınır mı? ?
  10. E

Öneri 2000 TL mouse önerisi ?

Arkadaşlar aklımda Dragonfly F1 pro var. alınır mı? yada başka ne alınabilir ?
  11. E

Vxe R1 mouse alınır mı? ?

Arkadaşlar dün z1in stoğu geldi ama alamadım. Sizce 1.5k bütçede R1 alınır mı??
  12. E

1500TL bütçede VXE R1 alınır mı? ?

Arkadaşlar 1.5k bütçe var palm grip tutuyorum. Fury level Z1 filan düşünüyorum ama stoğu yok. R1in stoğu gelmiş. Sizce hangi mouse ?
  13. E

1500tl mouse önerisi

Arkadaşlar palm grip tutuyorum kablosuz mouse arıyorum. Elimin Uzunluğu 13-14-15 gibi genişliği7-8-9 gibi. Elim ufak biraz
  14. E

Mouse 2. Kez garantide sürec nasıl olur ?

Cooler master mm711 mousem vardı. Arızalandı garantiye gönderdim garantiden geldi yine Arızalandı. Şimdi 2. kez itopyaya gönderdim ama ben değişim değil iade almak istesem nasıl olacak? Sadece Bi kağıda iade istediğimi yazıp kargoladım.
  15. E

Garantiden gelen mouse yine bozuldu

Cooler master mm711 mousenu aldım. Bi süreden sonra gidip geliyordu. Garantiye gönderdim yenisi geldi. Yine aynı sorun mouse gidip geliyor. Napabilirim ?
  16. E

Mousemin kablo dolanmasını nasıl düzeltebilirim ?

Mouse kablom çok dolanıyor ve arada gidip geliyor. Nasıl çözebilirim ?
  17. E

Mousem 2. kez git gel yapıyor.

Arkadaşlar cooler master mm711 mousem için zaten konu açmıştım. Kablosu git gel yapıyordu. Garantiden geldi 2 ay filan oldu yine yapıyor. Genelde mouseyi kaldırınca oluyor. Acaba bendemi bir sorun var ? Napabilirim ? Çözum önerilerinizi bekliyorum.
  18. E

Max 2 Bin tl mouse önerisi ?

Valorant filan oynuyorum. Kablosuz olması önemli. 2-3 yıl göturse yeterli. Max bütçe 2k ama 1.5k civarı olursa daha iyi olur Mouseyi Fingertip grip gibi tutuyorum
  19. E

Mouse hızı fazla geliyor

Mouseyi 800dpida kullanıyorum valorantta filan çok hızlı geliyor. Mouse cooler master mm711. Programındaki ayarların hepsi herzamanki gibi. Ek fare ayarlarındada ayar aynı ama daha hızlı gibi
  20. E

Garantideki mousenin seri numarısını öğrenme.

1 haftadır garantide ürün. Vektrondan sorgulamak için seri numarası lazım. Ne kutusu nede faturaları var hepsi garantide. Nasıl öğrenebilirim ?
Geri