Arama sonuçları: *

1. xSparkua.

Zuoya x86 mı ak820 pro mu

Zuoya x86 klavyesini aktif olarak kullanıyorum abimde üniden geldi ak820 pro var pc yi satıcak klavyeyi istersen sana veriyim diyo ikisinden hangisi kullanmak daha mantıklı özellik ve performans olarak
  2. xSparkua.

Razer Viper Ultimate 1389TL

https://www.vatanbilgisayar.com/razer-viper-ultimate-gaming-mouse.html?utm_source=epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel diğer sitelerde en ucuz 1800 e gördüm fiyatı uygun geldi
  3. xSparkua.

Ekipmanlarımı 2.el olarak satsam ne kadar eder

2.hazır sistemi aldım yanındaki ekipmanları satmak istiyorum klavye dışında hepsinin kutu fatura garantisi var 1 yıl civarı temiz ne kadar eder ortalama fiyat verebilir misiniz BenQ Zowie 24" XL2411K 1ms 144hz HyperX Cloud II Wireless 7.1 Asus ROG Strix Scope Deluxe NX Red Switch
  4. xSparkua.

3 Mouse arasında yardım eder misiniz

GMO Kullanıyorum fakat bazı sıkıntılarından dolayı değiştirme kararı aldım mouse dan anlayanlar 3 mouse arasından en iyisi hangisi yardımcı olabilirse sevinirim FPS Oyunları icin Logitech G PRO X Superlight Ninjutso Katana Superlight Razer Viper Ultimate
  5. xSparkua.

Logitech G pro mu Glorious Model o mu

İkisi arasında kaldım bir de G502 Wireless var aklımda bu 3 model arasında hangsini önerirsiniz bütçe 1k
  6. xSparkua.

Glorious Model O Alınır mı ?

Wireless modelini almak istiyorum fakat amazon incelemeleri kötü youtube da rezillik almayın kronik sorunlu serileri var falan diyenler var bu mouse alınır mı başka bir model önerebilir misiniz bütçe max 900
  7. xSparkua.

Hangi mouse tercih edeyim ?

G903 Lightspeed Glorious Model o Wireless Logitech G Pro şuan ki kullandığım Razer mousenin sensöründe sorun olduğu için değiştiriyorum fakat 3 model arasında takıldım hangisini tavsiye edersiniz
  8. xSparkua.

800 TL Mouse önerir misiniz

Glorious model o wireless almak istiyorum yada g903 bütçem 750-800 öneride bulunursanız sevirim mouse sensörleri hakkın da fazla bir bilgim yok
  9. xSparkua.

Razer deathadder v2 mini 2.el ne kadar eder ?

3 Ay önce önce aldım elime küçük geldiği için max 40-50 dakika kullanmışımdır 2.el piyasasından anlamıyorum sizce bunu ne kadara satışa koymalıyım ? kfg tam
  10. xSparkua.

Fury Z Mouse Stoğa girdi

https://www.n11.com/urun/rampage-fury-z-kablosuz-moduler-optik-oyuncu-mouse-2087193?magaza=furylevel bence güzel fiyatına göre alınır
  11. xSparkua.

Razer Basilisk X HyperSpeed Kablosuz 299TL !

https://www.sinerji.gen.tr/razer-basilisk-x-hyperspeed-kablosuz-gaming-mouse-p-38206 Sinerji 17.yılına özel 299 tl bana çok iyi bir fiyat gibi geldi
  12. xSparkua.

Mouse için mikro usb kablo önerir misiniz

Mouse için mikro usb kablo lazım fakat işaretlediğim kısımları ince arıyorum
  13. xSparkua.

400 Tl CK61 alınır mı

Ck61 almak istiyorum sizce alınır mı 0
  14. xSparkua.

Kedim Gene Razer ekipmanımı yedi lütfen yardım edin...

Arkadaşlar bunun hakkında daha önce post açmıştım ve masanın altını kabloladım ve masanın üstüne çıkıp klavyenin kablosunu yemeye başladığı için üzerine her gece tişört falan koyuyordum fakat bugün abimin tişörtlerden birinin alması sonucu Razer Mamba kablosuz mousenin kablosunu yedi ve diğer...
  15. xSparkua.

Razer Mamba Chroma Wireless 2021 de alınır mı ?

2015 versiyonu bu resimdeki modeli 2021 de alınır mı genelde edit için kullanıcam oyun için değil bi arkadaşımdan alıcağım 350 TL ye gelicek bana bir sorunu yok sizce alınır mı ?
  16. xSparkua.

Razer mamba wireless 2021 de alınır mı

Dediğim gibi 2015 versiyonu bu resimdeki modeli 2021 de alınır mı genelde edit için kullanıcam oyun için değil bi arkadaşımdan alıcağım 350 tl ye gelicek hiç bir sorunu yok 2 ay ben kullanmıştım
  17. xSparkua.

Mousepad temizliğini nasıl yapabilirim ?

Rgb bir mouse pad kullanıyorum fakat ürün orjinal değil rastgele bir markaya ait bunu nasıl temizleyebilirim üstü baya kirlendi izler v.b var
  18. xSparkua.

Razer Deathhader v2 mini çin versiyonu ?

Geçen günlerde razer deathhader v2 mini aldım n11 den fakat mağazaya soru sordum fakat bana gelen ürün çin versiyonu kutusu v.b ürünün çakma olma ihtimali varmıdır bildiğim kadarıyla çin ürünlerinde sadece deathhader essential ve elite ler çakma oluyor
  19. xSparkua.

Razer Deathhader v2 Mini boyutu?

Mouse boyutuna baktım fazla küçük fakat kullanan arkadaşlar mouse o kadar küçük mü ve rahat alışabilicek bir mouse mi elim ortalama claw kullanıyorm
  20. xSparkua.

Razer Deathhader v2 Mini mi yoksa Razer Viper Mini mi

Razer Deathhader v2 Mini satın aldım papara cashback ile bana 280TL ye denk geldi fakat Razer Viper mini ile çok arada kaldım hangisi daha iyi ona göre kargoya verilmeden iade edeyim
Top Bottom