Arama sonuçları: *

1. kdrk0

Bu MousePad Alınır mı ?

Selamlar, bir mousepad almak istiyorum ama hepsiburadadan olması lazım ve max 220 TL olacak. Sizce bu bulduğum iyi mi? ?
  2. kdrk0

Çözüldü✓ Bu Mouse alınır mı ?

Herkese selamlar bu iki mousa arasında kaldım trendyoldan alıcam 200tl indirim kuponum var 750tl olan 550, 550tl olan 350 oluyor hangisi daha mantıklı ?
  3. kdrk0

MousePad Tavsiyesi ?

Herkese selamlar mousepad a fazla para harcamak istemoyorum max 200TL bütcem var aslında 90x40 istiyorum ama size onuda soracağım sizce hangisi daha iyi olur cs, valo falan oynuyorum öneri yaparsanız sevinirim.
  4. kdrk0

Bu Mouse Alınır mı ?

Herkese selam 600 TL bütçem var logitech veya steelseries gibi markalardan da mouse alabilirim fakat mouse'a çok para vermek istemiyorum 350 ye şunu buldum sizce nasıl ? (Dediklerimi dikkate alarak yapacağınız tavsiyelere açığım)...
  5. kdrk0

Bütçe 600 TL Mouse Tavsiyesi ?

Merhabalar, en fazla 600 TL olması şartıyla önerebileceğiniz fp bir mouse varmı ?
  6. kdrk0

MousePad Önerisi en fazla 300 TL

Selamlar mousepad tavsiyesi istiyorum bütçem max 300tl iki tane buldum sizce nasıl iyi değilse önerirseniz sevinirim.(90cm mousepad olmasi önemli)
  7. kdrk0

Hangi Mouse Daha İyi ?

Herkese selamlar bu bulduğum mouse modellerinden hangisi daha iyi ? Bütçem maks 600 TL (Önerilere açığım)
  8. kdrk0

Maks 250 TL'ye MousePad Önerisi !?

Herkese selamlar hepsiburadada ilk alışverişe özel 100 tl indirim kuponu ile mousepad almayı düşünüyorum bütçem maks 250 önerilerinizi alırım, teşekkürler...
  9. kdrk0

En F/P Mouse + MousePad Nedir ?

Herkese selamlar en f/p olacak şekilde bir mouse ve bir de mousepad önerisi istiyorum. (Mousepad en fazla 200 TL Mouse en fazla 650 TL olabilir.) Öneriler için şimdiden teşekkürler...
  10. kdrk0

max 150 TL Mousepad Tavsiyesi ?

Herkese selam 150 tl bile fazla aslında ama varmıdır böyle kaliteli mousepad bu bütçede ?
Geri