Arama sonuçları: *

1. Polat Alengir

Çözüldü✓ İkinci el Superlight 2 almaya değer mi ?

Merhabalar deneyimlemek için almayı düşünüyorum birtane buldum sahibindende 3000 diyor pg ile 3200 oluyor sizce değer mi ? fatura kutu garanti hepsi var.
  2. Polat Alengir

Kapandı

kapandı
  3. Polat Alengir

Ace Series Glimpse alınır mı ? kullananınız var mı ?

Merhabalar https://wraithesports.com/products/wraith-ace-series-storm-glimpse-edition-poron-mousepad?variant=49573488525505 bu mousepadi ben ve arkadaşım ikimizde almayı düşünüyoruz. Aranızda kullanan var mı ? Parasını hakkediyor mu ? ve gerçekten kaliteli bir mousepad mi ? (50x50 modelini...
  4. Polat Alengir

Kapandı

kapandı
  5. Polat Alengir

Teşekkürler

the end
  6. Polat Alengir

Kapandı

teşekkürler
  7. Polat Alengir

Öneri Scyrox v6 vs Mchose A7 Ultra

Sizce hangisi alınır? A7 Ultra: 2500 TL. Scyrox v6: 1780 TL. Ürünler ikinci el değil bonus + kupon ile alacağım.
  8. Polat Alengir

Yardım Trendyol üzerinden mouse önerisi ?

merhabalar trendyoldan scyrox v6 almıştım. sorunlu geldi iade ettim. şuan mouse arıyorum. bütçe 3500 falan ne önerirsiniz ? sadece trendyol üzerinden olması lazım.
  9. Polat Alengir

Es21Pro vs Scyrox v6 veya başka mouse

arkadaş başlıktaki iki mouse arasından kaldım sizce hangisi alınır ? veya baika öneri varmı atk serisi mchose serisinden falan önerdiğiniz varmı ?
  10. Polat Alengir

Yardım Dongleli mouse internet sorunu yaratır mı?

Bazı yerlerde duymuştum interneti yavaşlatıyor ping çıkıyor vs denilmişti. Scyrox v6 veya rawm es21pro almayı düşünüyorum bunlarda dongle var internet sorunu yaşatırmı ? aranızda dongleli mouse deneyimleyen var mı ?
  11. Polat Alengir

Yardım BetaPlus kullanılmış ürün göndermiş olabilir mi ?

Geçen günlerde scyrox v6 almıştım Trendyol betaplus satıcısından dün akşam geldi bugün müsait oldum açtım baya kutuya ayakla basmış gibiler birçok yerde darbe ve iz var kutuyu açtım mousenin scrollunda kepek gibi şeyler var cliklerin üstünde kıl vardı 1 tane kutudan salça kokusu gibi bir koku...
  12. Polat Alengir

Yardım BU 3 MOUSEDEN HANGİSİ ALINIR ?

merhabalar bu 3 mouse arasında kaldım scyrox alacaktım bazı arkadaşlar rawm markasınada bak dedi size tek tek linkleri bırakıyorum hangisi alınır. elim 18 cm normal ve palm tutuyorum karışık yani. Bu arada scyroxu garanti bonusum ile Trendyoldan betaplus satıcısından 2300 TL'ye alabiliyorum...
  13. Polat Alengir

Scyrox v6 hakkında ne düşünüyorsunuz ?

dostlarım bayadır mouse bakınıyorum aklıma yatan mouse buldum birtane o da scyrox v6 şeklini vs beğendim özellikleride müthiş zaten tüm yerlerde stok bitmiş sadece Wraith Esportsta var 3200 TL'ye denk geliyor sizce alınır mı ? ikinci elleride komisyonla vs 2500civarına bulunuyor sizce sıfırmı...
  14. Polat Alengir

Yardım Pazarama üzerinden alacağım mouse önerisi varmı ?

250kupon + 400 tl puanım var 650tl indirim oluyor mouse almayı düşünüyorum scyrox varda sarı renk diye almam bu şekilde mouse vs varmı siteyi hiç bilmiyorum nb f80 alacaktım işime yaramaz diye almıyorum yoksa bedavaya geliyor neredeyse
  15. Polat Alengir

Yardım Wraith Spirit Of Aim Alınır mı ?

Speed - Beyaz alacağım. Ürün+Kargo+Kupon: 1550 tl alınır mı? sizce ? ikinci elde 1100 TL'ye bulunabiliyor oralardanmı alayım ? alırsam şuan kullanmayacağım...
  16. Polat Alengir

8000HZ KABLOLU MOUSE 999 TL / İNDİRİM

https://www.sinerji.gen.tr/nzxt-lift-2-symm-beyaz-8k-hz-nvidia-reflex-uyumlu-gaming-mouse-p-54500
  17. Polat Alengir

Ikinci el cloud 2 alınır mı?

sorum üstteki gibidir piyasada min 1500 civarı dolaşıyor temiz birtane 1800 fln oluyor aluınırmı
  18. Polat Alengir

Yardım Atk X1 Se Alınır mı?

merhaba arkadaşlar bayadır mousesizim bu mouseyi almayı düşünüyorum sizve alınır mı kod ile fiyat 1438 tl oluyor. bu fiyat bandında başka öneri varmıdır.
  19. Polat Alengir

Yardım İade ettiğim mouse satıcıya hala yetişmedi.

Merhabalar havit üzerinden bir Mouse almıştım ama bir sıkıntısı olduğu için iade ettim en yakın Aras şubesine gittim en yakın dediğimde 40 dakika falan yol öyle düşünün işte mausu Perşembe günü saat 2 civarında verdim bugün pazartesi hala Mouse yetişmemiş yani yetişmiş mi yetişmemiş mi...
  20. Polat Alengir

Yardım Havit mouse alınır mı? acil bakın

seri çok acil bakım
Geri