Arama sonuçları: *

1. -Mehmet-

Hakkında Bilgi Bulamadığım Isıtmalı Mousepad👇

Temu da klavyem için switch bakarken Ajazz ın mağazasında şöyle ilginç bir mousepad gördüm. Başta bakınca düz mousepad herhalde dedim ve fotoğrafları incelerken sıcaklık modlarının yer aldığı bir resim gördüm. Sanırım bu üründe ısıtma veya soğutma modu var :D Ajazz ın kendi sitelerinde veya...
  2. -Mehmet-

Yeni Scyrox Mouseler Satışa Çıkmış !

Wraith yeni Scyrox V6 ve V8 mouseleri satışa çıkarmış. Dongle kutu içeriğine dahil. Ürünleri ve fiyatlarını nasıl buldunuz ? Sizce kral hala VXE MAD R mi ? 90 TL indirim için kod : SWAR Ürün linkleri👇 https://wraithesports.com/products/scyrox-v6-wireless-8k-mouse...
  3. -Mehmet-

GELİN ŞU AJ159 APEX in İÇİNE BAKALIM !

Ana konunun kalabalığından takip edemeyenler olabileceği için bu konuyu hazırlıyorum. Bildiğiniz üzere piyasayı kasıp kavuran bir mouse vardı AJ159 Apex , insanlar bu ürünün içerisinde hangi MCU`nun bulunduğundan tam emin değildi , etrafta bazı tablolar dolaşıyordu , bir arkadaşımız PRO...
  4. -Mehmet-

Yardım Mouse tepki süresi düşürünce ne olur ?

Arkadaşlar selam mouse ayarında tepki süresi düşürme seçeneği var en düşüğe çekince ne oluyor ? Ne işe yarıyor bu tepki süresinin düşmesi , fps oyunlarında işe yarar mı ?
  5. -Mehmet-

Yardım Mouse profiller arası nasıl geçiş yapabilirim _

Arkadaşlar selam, mousem de uygulamasını açmadan nasıl profiller arası geçiş yapabilirim (glorius model o minus)
  6. -Mehmet-

Yardım fare parametresi ve geri dönme süresi nedir ?

arkadaşlar selam glorius model o minus mouse nin yazılımında başlıkta yazdığı gibi iki tane ayar var bunlar ne işe yarıyor ? Geldiği halde mi kalsın ?
  7. -Mehmet-

Corsair Katar pro xt vs Glorius model O-Minius

cevapları bekliyorum
  8. -Mehmet-

Yardım MSI Clutch GM41 Lightweight Wireless 20000DPI

Arkadaşlar selam gaming gecesinde bu mouseyi gördüm , kısa kesicem bu fiyata daha iyileri var diyeceksiniz biliyorum ama sıkıntı şu kasam yerde ve sol tarafımda kalıyor mouseyi de sağ elimle kullanıyorum en yakın usb portu ile mousepad arasında 80-90 cm mesafe var bu sebeple gecikme...
  9. -Mehmet-

Yardım MSI Clutch GM41 Lightweight Wireless 20000DPI

Arkadaşlar selam gaming gecesinde bu mouseyi gördüm , kısa kesicem bu fiyata daha iyileri var diyeceksiniz biliyorum ama sıkıntı şu kasam yerde ve sol tarafımda kalıyor mouseyi de sağ elimle kullanıyorum en yakın usb portu ile mousepad arasında 80-90 cm mesafe var bu sebeple gecikme...
  10. -Mehmet-

Bu fareyi kullanan var mı ?

şöyle bir model daha buldum kullanan var mı memnun musunuz ? Birde içinden wireless adaptör çıkıyor mu ...
  11. -Mehmet-

Bu ürünü kullanan var mı ?

Merhaba arkadaşlar mouse almayı düşünüyorum şu modeli gördüm satın alıp kullanan var mı ? Memnun musunuz ? Parasına değer mi ? https://www.trendyol.com/rampage/drop-m3-siyah-rgb-sarjli-kablolu-kablosuz-10000dpi-10d-gaming-oyuncu-mouse-p-741495178
Geri