Arama sonuçları: *

1. Joelandkiddo

Öneri Attackshark X6 mı razer cobra mı?

FPS oyunları oynamıyorum düzgün uzun vadede gidecek bir mouse bakıyorum ikisi arasında kaldım hangisi daha iyidir bütçe 1000
  2. Joelandkiddo

Yardım max 550 tl mouse önerisi

bütçeyi toplayıp alacağım elim küçük önerilerinizi bekliyorum
  3. Joelandkiddo

Yardım lenovo m300s alınır mı??

Merhabalar ben 3 ay önce steelseries mouse aldım mouse gerçekten mükemmel herşeyiyle yazılım olsun kendisi olsun ama mouse da 1 haftadır gecikme başladı oyunlarda rakibe mouse u çevirip hamlemi yapamıyorum en yüksek dpi alınca dikkat etmezsem belli olmuyor bütçeyi toplayıp m300s almayı...
  4. Joelandkiddo

Yardım Steelseries qck small alınır mı??

Masam küçük mousepad i küçük almalıyım https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_steelserıes-qck-mini-mouse-pad-ssmp63005-1066541.html?utm_source=akakce%20psm&utm_medium=psm-other%20psm&utm_campaign=rt_pricecomp_na_na_na_standart-feed&v=1.25.7 alınır mı?? ÖNERİLERE AÇIĞIM!
  5. Joelandkiddo

Öneri porge howl mouse pad nasıldır?

link:https://www.trendyol.com/porge/pro-gaming-mousepad-xl-70x30-oyuncu-mouse-pad-howl-p-108112164 alınır mı? sizce arkadaşlar?
  6. Joelandkiddo

Yardım xtrike me gm512 skates

bende bu mouse var yenisini alana kadar kullanayım diyorum fakat skates yok altında mousepad alacağım ve bir süre kullanacağım ama buna uygun skates bulamıyorum yurt dışı bile olsa alırım
  7. Joelandkiddo

Yardım lenovo legion m3000s mi steelseries prime mı?

sorumu belirttim valorant gibi oyunlar için hangisi daha iyi
  8. Joelandkiddo

Yardım küçük eller için mouse önerisi

elim küçük orta razer cobra var ama çok pahalı 500-550 max bütçe yardımcı olabilecek varsa yazabilir fps valorant gibi oyunlar için
  9. Joelandkiddo

Yardım f/p mouse pad önerisi

250 tl bütçem var mouse üstünde yağ gibi kaydıracak sadece mouse koyacağım mousepad arıyorum valorant oynarken mousepad olmadığı için sorun yaşıyorum
  10. Joelandkiddo

Öneri RAMPAGE SPEAR MI? SHARPER MI?

ikisindede farklı sensörler var hangisi e spor oyunları için daha iyidir sizce?
Top Bottom