Arama sonuçları: *

1. Otobuscu06

Yardım AJAZZ AJ159 PRO NASIL KULLANILIR?

arkadaşlar merhaba aj159 pro mousem geldi ve şu anda kullanıyorum gerçekten çok güzel bir mouse, bunun driverini nereden bulabilirim? 1740219609 bunu indirdim arkadaşlar doğru mu? 1740221361 @ademoney 1740221370 @Perfectshot06 1740221390 1740221417 bu şarj istasyonunun altındaki yapışkanları...
  2. Otobuscu06

Yardım AJAZZ AJ159 PROYU SATMALI MIYIM?

arkadaşlar merhaba elimde 2 tane ajazz aj159 pro var birini kendime aldım diğerini de öylesine aldım ancak şu anda ürün üretimden kaldırıldı gözüküyor sizce satmalı mıyım yoksa kullanmalı mıyım? ya da ileride falan değerlenir mi? 1740168107 arkadaşlar tavsiyeleriniz lazım lütfen 1740229403...
  3. Otobuscu06

Yardım AJAZZ'ı Nasıl Satmalıyım?

Arkadaşlar merhaba beyaz aj159 pro satıyorum ankara içi elden birisi ile anlaştım 1400 TL'ye az önce de 1350 TL'ye dolap uygulaması üzerinden biriyle anlaştım ancak bana komisyon kestigi icin 1100 tl kalıyor sizce hangisi?
  4. Otobuscu06

Ajazz aj159 pro (sıfır) logitech g705 takas teklifi geldi sizce?

arkadaşlar merhaba başlıkta bahsettigim takas teklifi mantıklı mı logitech 1 aylık
  5. Otobuscu06

Yardım AJAZZ AJ159 PRO Satılır mı?

Arkadaşlar merhaba temudan iki tane ajazz 159 pro aldım birini satmak istiyorum satılır mı kaçtan gider? (renk beyaz)
  6. Otobuscu06

Yardım Bu Setup a Hangi AJAZZ uygun olur ?

arkadaşlar merhaba setupum bu şekilde 2 adet ajazz aj159pro siparişi verdim biri siyah biri beyaz ancak ikisinden birini satacağım, sizce hangisini kullanmalı hangisini satmalıyım
  7. Otobuscu06

Yardım RAZER Deathadder V2 mini vs AJAZZ AJ159 PRO

Arkadaşlar merhaba bugun ajazz siparisi verdim ancak iki mousedan birini satacağım hangisini kullanmam daha mantıklı olur ?
  8. Otobuscu06

Yardım Razer Deathadder v2 Mini Kaç Lira Eder? (2.El)

arkadaşlar merhaba 3 yıldır kullanmış oldugum razer deathadder v2 mini mousemi bugün itibariyle satıyorum, sarı siteye ekleyeceğim kafamda hiç bir fiyat yok ederi kaç tl özellikleri : garantisi bitti kutu mevcut grip tapeleri üzerinde hiç bir sorunu yok 1739014999 arkadaşlar yardımcı olacak...
  9. Otobuscu06

Yardım 550₺ ATTACK SHARK R1 alınır mı ?

arkadaşlar gordugunuz gibi 550 liraya attack shark r1 var temu da nasıl fiyat sizce ve nasıl bir mouse razer deathadder v2 miniden gecilir mi?
  10. Otobuscu06

Yardım 2000₺ye kadar kablolu mouse önerisi

Arkadaşlar gecikme muhabbetinden dolayı kablolu istiyorum pubg oynuyorum. Cevaplarınız için teşekkür ederim
  11. Otobuscu06

Yardım Dareu A950 Pro vs Darmoshark M3S Pro?

Soru başlıkta arkadaşlar sizce hangisini almalıyım? Razer Deathadder v2 miniden geçiş sağlayacağım.
  12. Otobuscu06

Yardım Darmoshark M3S Pro vs Deathadder V2 mini

Arkadaşlar sizce hangisini kullanmalıyım? Halihazırda kullanmış olduğum mouse Deathadder V2 mini, ancak hem kablolu olmasından ötürü (masam çok küçük Monitörün ayağına takılıyor bazen sprey atarken) hem de elim biraz büyük (18 cm) yani biraz küçük geliyor gibi şu an. Yani bu bahsettiğim mousea...
  13. Otobuscu06

Yardım Bu Mouse pad alınır mı?

https://amzn.eu/d/g2XBFQg arkadaşlar bu mousepad alınır mı, bu fiyatlarda en iyisi hangisidir
  14. Otobuscu06

Öneri Işıklı Kaliteli Mousepad Önerisi

Arkadaşlar ışıklı kaliteli f/p bir mousepad önerir misiniz fazla pahalı olmasın.
Geri