Arama sonuçları: *

1. H

Mouse kendi kendine dönüyor

Arkadaşlar logitech mx518 kullanıyorum gayet memnundum ama az önce 1 maçta 3 4 kere kendi kendine yukarı aşağı bakmaya başladı bir tepeye bakıyor bir en aşağı kablosu masa ile duvar arasında kalıp bendimde çekmeye çalışıp zarar verdiğim olmuştu kablosu biraz hasarlı olabilir birkaç kere de düştü...
  2. H

100-200TL arası mouse önerisi

Arkadaşlar birkaç gündür kafayı yemek üzereyim lütfen bir öneride bulunun çok arada kaldım arkadaşım bı mouse önermişti zowienin Hero sensörlü bir mousesi 1000 TL mouselerde ki sensör o da 250 TL idi sizin dlde varsa önerileriniz yazin çok arada kaldım
  3. H

100TL mouse önerisi

Arkadaşlar 100TL bütçe var bana çift tıklamicak ve ve hiç tıklamamazlık yapmicak mouse lazım şuanki basılı tutunca çalışmıyor ve tıkladığında 2 kere tıklıyor öyle bir mouse önerir misiniz lütfen
  4. H

Mouselerde Hz ve FPS

Arkadaşlar bı sorum olucakti ben gamepower ursa almayı düşünüyorum ve 500 Hz 5300 FPS yazıyor bu ne anlama geliyor ve tepkime süresi nedir ayrıca lcarus mu ursa mi
  5. H

100-150 TL mouse önerisi

Arkadaşlar şuanki mousem bozuk gibi bazen çift tıklıyor bazen hiç tıklamıyor ve tekerlek aşşagı indirdigimde yukarıya aşağıya karışık dönüyor o yüzden olduğu yerde kalıyor 40 TL ye almıştım renkli felan bana çift tıklamicak sorun çıkarmayacak mouse önerir misiniz benim aklımdan geçenler şunlar...
  6. H

Bloody P85 İyi mi?

Arkadaşlar yeni farkettiğim Bloody markasının bir mousesini gördüm ve büyükte bir indirimde ama iyi mi kötü mü bilemedim sizce nasıl Bloody P85 1590318674 https://www.incehesap.com/bloody-p85-gaming-oyuncu-mouse-fiyati-38324/ ürün bu
  7. H

Rival 110 mu Ursa mı

Arkadaşlar benim şuan kullandığım mouse çift tıklama bazen tıklama sorunu olduğu için değiştirmek istiyorum şuan rival 110 indirimde 239tl yanında 120 TL qck mouse pad hediye ama.bana fiyatı biraz fazla geldi ursa yi gördüğümde herkes güzel yorum yapmış ve 150tl şuan ben FPS oyunları oynuyorum...
Top Bottom