Arama sonuçları: *

1. sc4rled

800TL Gaming Mouse önerisi

Arkadaşlar max 750-800 olacak şekilde rgb mouse önerir misiniz, her türden oyun oynuyorum fps oyunları odaklı olması şart değil. Makro tuşları olursa güzel olur
  2. sc4rled

Asus Mouse Yazılım

1.5 hafta önce Gaming Gecesinden Asus Rog Strix İmpact II aldım fakat yazılımını bi türlü bulamadım link atabilecek var mı teşekkürler.
  3. sc4rled

Asus Rog Strix Impact II

Bugün olan gaming gecesinden Asus Rog Strix Impact II model mouse aldım.Yanında mousepad hediye ediyorlarmış ama mousepadi hiç göremedim acaba sürpriz falan mı geliyor :D
  4. sc4rled

G300S Kasma sorunu

Yaklaşık 2 yıldır kullandığım Logitech G300s mouse um fps oyunlarında kasıyor.Sebebi nedir veya nasıl düzeltebilirim bilen var mı?
  5. sc4rled

Rampage vs Gamepower

Rampage Smx-r70 Blaze ya da Gamepower Bane Hangisi?
  6. sc4rled

Razer mi Steelseries mi?

Yaklaşık 2 aya kadar Steelseriesin Rival 300s modelini almayı düşünüyordum (260TL) ama karşıma bana yaklaşık 200TL'ye gelen Razer Deathadder çıktı sizce hangisi? (Aradaki 60tl farka bakarak değerlendirirseniz daha iyi olur)
  7. sc4rled

G102 ya da Rival110?

İkisi arasında 30 40 tl civarı bi fark var ama fiyat önemli değil beni yaklaşık 3 yıl götürsün yeter. Hangisi?
  8. sc4rled

200 TL Mouse Önerisi

Maks bütçem 200TL beni 2 3 yıl idare edebilecek bir mouse arıyorum. Her türlü moba oyunu olsun fps olsun oynuyorum en sık oynadığım oyunlar CS LoL Fivem vs. Çok abartılı görünüme ihtiyacım yok. RGB ve sade tarzı mouse arıyorum.
Geri