Arama sonuçları: *

1. Scolfieldbreak

Öneri Kablosuz Mouse Önerisi

Merhabalar, Kablosuz mouse önerisi arıyorum, kullanmakta olduğunuz veya önerebileceğiniz mouseleri bekliyorum. Bütçe : 1300 Aklımda bir kaç model var ama ne kadar doğru bilmiyorum biraz eski olabillirler. 1- Steel Series Rival 650 Quantum Wireless 2- Logitech G903 Light Speed Bu ikisi şuan...
  2. Scolfieldbreak

Öneri Kablosuz mouse önerisi

Merhabalar, şuan piyasada olan ve en çok gördüğüm 2 kablosuz mouse var. Biri Logitech G305 Lightspeed diğeride SteelSeries Rival 3 Wireless, bu ikisi aklımda var fakat başka kablosuz mouse çeşitlerinede bakıyorum. Önerebileceğiniz kullandığınız 300-500 Tl arası kablosuz mouse varmıdır ve bu...
  3. Scolfieldbreak

Logitech Mouse pad nasıldır ?

Arkadaşlar bu aralar mouse padlara bakıyordum lakin fiyatlar neredeyse mouse fiyatlarıyla aynı, bende mouse pad alıcaktım fakat fazla bir bütcem yok maks 50 TL , logitechin bir mouse padını gördüm sizce alınır mı? ? Veya önerileriniz nelerdir ...
  4. Scolfieldbreak

Öneri SteelSeries Mouse Önerisi

Arkadaşlar merhaba, çok yüksek olmayan bir bütçe ile mouse arıyorum piyasayı inceledim ama bir sonuç bulamadım, Önerebileceğiniz, kullandığınız bir mouse varmıdır. Bütçem 300 - 400 TL arası . Teşekkürler Çoğunlukla fps oyunları oynuyorum.
  5. Scolfieldbreak

Öneri SteelSeries Mouse Önerisi

Arkadaşlar merhaba, çok yüksek olmayan bir bütçe ile mouse arıyorum piyasayı inceledim ama bir sonuç bulamadım, Önerebileceğiniz, kullandığınız bir mouse varmıdır. Bütçem 300 - 400 TL arası . Teşekkürler 😊
Top Bottom