Arama sonuçları: *

1. Talha-

AJ 159 Pro Nasıldır Kullananlar bakabilir mi?

Agalar Kasım ayında aj 159 apex almıştım. Fakat bana aj 179 apex yollanmıştı. Sorunsuz ve beğenerek kullanıyordum taki 3 hafta kadar önce bozulana kadar. Mouse sağlam ama dock bozuldu. Sadece kablo ve bluetooth ile kullanabiliyorum. 2 hafta kadar önce aj 159 pro sipariş verdim ama gelen ürün...
  2. Talha-

Çözüldü✓ Attack Shark CM02 Oyun Mouse Padı Nasıldır?

Temuda kuponum var. Birkaç ürün alacağım. Bu mousepadı gördüm. Kullananan varsa değerlendirebilir mi? Ne kadar süre kullandığını da söylerse güzel olur...
  3. Talha-

Ajazz 179 Apex Dock çalışmıyor

3 4 aydır sorunsuz kullandığım mouse da bu sabah dongle çalışmadı. Mouse şuan bu yüzden kablosuz olarak çalışmıyor. Dongle ışığı açıp kapatabiliyorum ama dongle kendisi çalışmıyor. Bu arada mouse sadece 2k hz de kullanıyordum. Aldığım günden beri 3.0 portunda kullanıyorum. Çözüm için...
  4. Talha-

Çözüldü✓ Ajazz 179 Apex Mouse Bluetooth Çalışmıyor

Mouse ilk aldığımda deneme amaçlı bluetooth ile telefona sorunsuz bağlamıştım. O zamandan beri gerekli olmamıştı hiç kullanmadım. Geçen gün lattoba BT ile bağlamak istedim fakat bluetoothta mouse çıkmıyordu. Daha sonra telefondan bluetooth açıp baktım telefonda da mouse görünmüyor. Farede...
  5. Talha-

Çözüldü✓ Aula F75 Işık sönüyor

klavyeye belli zaman dokunmayınca ışıklar sönüyor. sürekli yanması için ne yapmam lazım. kablo ile pcde kullanıyorum
Geri