Arama sonuçları: *

1. kutluyasayan

Öneri 3.5kya mouse önerisi

Aklımda asus rog harpe ace mini var hem boyutu hem de özelliklerinden dolayı anlık olarak furylevel z1 kullanıyorum marka takıntım yok ama dış kaplaması benim için çok önemli. Ace mini nasıldır (3.4k) onun yerine hangi modelleri tercih edebilirim? Teşekkürler
  2. kutluyasayan

Öneri 2k bütçede kablosuz mouse

6 7 yıldır kullandığım mouse an itibariyle vefat etmesiyle yeni mouse arayışına geçtim bütçem taş çatlasa 2k 2.2 olur mousede aradığım 2 özellik var kablosuz olması ve o dış malzemesinin kaliteli hissettirmesi yani ağırlığı felan pek önemli değil benim için ele tuttuğumda dandik plastik hissi...
  3. kutluyasayan

Öneri Razer cobra iyi fiyata düşmüş?

Ne zaman bilmiyorum ama uzun süredir yakın civarımdaki bimde razer cobra var ilk geldiğinde 1400e geldiği için pek bakmamıştım şimdi tekrar gezerken 999a düştüğünü gördüm fiyatı piyasasından iyi yedek mouse olarak alınır mı kronik bir sorunu var mı?
  4. kutluyasayan

Öneri Furylevel z1 Wireless alınır mı

Uzundur yeni mouse arayışındayım yardımcı olursanız sevinirim 26.10.2024 siparişi geçtim almayı düşünen arkadaşlara mouse gelince yorumumu söyleyeceğim
  5. kutluyasayan

Öneri 2000 liraya mouse önerisi

Aktif rival 3 kullanıyorum uzun süre oldu hala iyi ama daha iyi bir mouseye geçmek istiyorum kablosuz düşündüm ama nasıl olur emin değilim aklımda şuanlık steelseries aerox 3 ve attack shark X3 superlight var bütçe kafamda oluşmadı ama 2yi geçmezse iyi olur aşırı iyi bir mouse beklemiyorum...
  6. kutluyasayan

Çözüldü✓ MSI GG Force GC30 V2 Kablosuz Beyaz Gamepad Alınır mı?

Param yaz ayında olacak belki iyi bir indirimde yakalarım sizce ne diyorsunuz alınır mı forza, nfs, asetto, fıfa felan oynucam MSI GG Force GC30 V2 Kablosuz Beyaz Gamepad...
  7. kutluyasayan

Öneri 1200TL MOUSE ÖNERİSİ

Yıllardır asus tuf m3 aura ve rival 3 kullandım hepsi beni sorunsuz götürdü ve elim için yeterli boyuttaydılar ancak artık yeni mouseye ihtiyacım var genellikle hikaye oyunları oynasam da fps oyunlarıda oynadığım oluyor önerirseniz sevinirim (bütçe çıkamam(
Geri