Arama sonuçları: *

1. gaintar

5000 tl mouse önerisi

Selamlar, 19.5x9 cm el ölçüm ve Palm (avuç içi) tutuş için yeni bir mouse arıyorum. Genelde CS2 ve hikayeli oyunlar oynuyorum. Kornik bir sorunu olmsazsa iyi olur bir de serçe ğarmağımda çıkıntı var o yüzden orası rahay olsun.
  2. gaintar

Ergonomik ve Büyük Boyutlu Kablosuz Mouse Önerebilir misiniz?

Bugün denediğim mouse modelleri arasında Razer DeathAdder Essential, elime en iyi uyum sağlayan model oldu. Ölçüleri (127 mm uzunluk, 61.7 mm genişlik, 42.7 mm yükseklik) gerçekten hoşuma gitti. Elim büyük olduğu için diğer mouse modelleri pek rahat hissettirmedi. Ancak kablosuz bir mouse...
  3. gaintar

Wireless mouse önerisi.

El ölçüm yaklaşık 21x9.5 cm ve mouse’u genellikle palm grip şeklinde kullanıyorum. Konfor benim için gerçekten önemli, bilek ve parmak ağrılarını en aza indirip uzun süreli kullanımlarda rahatlık sağlayacak bir kablosuz mouse arıyorum. Genelde single player oyunlar oynuyorum, bu nedenle üst...
  4. gaintar

sağ ve büyük el mouse önerisi

serçe parmağımın dışarıda kalmasını istemiyorum. Elim 19.5 cm ye 9 cm . g102 kullanırken elimin serçe parmağı hep dışarıda kalıyordu ve aşırı küçüktü palm fingertip olarak şeklinde kullanıyorum. sensörü kaliteli olsun fiyat olarak 1000 1500 tl arası .
Geri