Arama sonuçları: *

1. Reload

Atk blazing sky f1 mi x1 mi

Arkadaşlar şimdi Bayadır mouse arayışı içindeyim en sonunda 2 modele kadar düşürebildim Öncelikle dongle tam olarak nedir beni bi aydınlatabilir misiniz dongle ne işe yarıyor işlevi nedir Diğer bir konu da bu iki mouse arasındaki farklar nelerdir siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ilginiz...
  2. Reload

Havit gamenote ms979wb çipi

Arkadaşlar direk satıcısına sorduğum zaman 3335 diye bir çip kullandığını belirttiler ama hangi mcu kullandığını onlar da bilmiyor sanırım onun hakkında bir şey dememişler merak eden arkadaşlar için paylaşmak istedim
  3. Reload

Zenith pro vs apex hangisini alayım

Arkadaşlar bi yanda herkesin tavsiyesi 159 apex diğer yanda yine bi o kadar tavsiye edilmiş zenith pro var Şimdi apex evet bu fiyata sunduğu özellikler muhteşem mükemmel ötesi amma velakin garanti yok arkadaşlar aldım 2 gün sonra arıza çıkardı 2 bin tl çöp biryere başvuramam tamir ettiremem o...
  4. Reload

Havit Gamenote MS979WB nasıldır

Bu mouse incelemesi çıktı karşıma paw 3395 sensör bulunuyormuş sanırım ve kablosuz bi mouse sizce bu fiyata ajazz aj159 apex haricinde alınabilecek bir mouse var mı maks 3 bin tl ayırabilirim o da zorla olabilir apex değerlendiriyorum şuan garanti olmadığı için yanaşmak istemiyorum ona pek ama...
  5. Reload

Zenith pro mu atk blazing sky f1 mi daha f/p

F1 in daha iyi olduğunu biliyorum ama tek kafama takılan nokta yaklaşık 1000 tl farka değer mi onu bilemiyorum zenith 4k f1 8k f1 in sensörü de daha iyi diye biliyorum 1733292182 Ama fiyat farkına değer mi hangisi daha fp
  6. Reload

Aj159 mu zenith pro mu

Bu iki mouse aşağı yukarı aynı fiyatlarda hangisi daha iyidir 1733244608 2. Aj159 ile 0 zenith aşağı yukarı aynı fiyatlarda
  7. Reload

Ajazz aj139 pro nasıldır

1800 tl fiyata var üzerinde 3395 sensör var alınır mı daha iyi öneriniz var mı bu bütçede kablosuz gecikme istemiyorum pek bu mouse gecikmeli midir
  8. Reload

Razer basilisk v3 mouse nasıldır

İtopya indirim adı altında razer basilisk v3 kablosuz mouse satılıyor nasıl bir mousedur gecikme vs yapar mı hissiyatı ve tepkimesi nasıldır bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi? 1733139348 https://www.itopya.com/razer-basilisk-v3-x-hyperspeed-kablosuz-gaming-mouse_u24864 1733139353 mouse bu
  9. Reload

Kablosuz oyuncu mouse gerekiyor

Yurt içi yurt dışı fark etmez fps oyunları oynuyorum gecikme olmaması gerek hani refleks attığım zaman geç algılamasın kablolu istemiyorum ele ayağa dolandığı için renk beyaz olursa güzel olur ama çok önemli değil siyah da olur rgb olmasına da gerek uok uygun fiyatlı olsun gecikme olmasın...
  10. Reload

Kablosuz oyuncu mouse arıyorum

Bütçeyi 1800 çok fiyat performans modeller varsa 2150 tl bandına çıkarabilirim beyaz olması gerek yardımcı olursanız sevinirim
  11. Reload

Fiyat performans mouse arıyorum öneri gerek

Tercihen kablosuz kablolu olsa da olur tercihen rgb olursa iyi olur ama çok önemli değil kablolu olursa rgb olursa iyi olur bütçe 2 bin tl
  12. Reload

Bu mouse kullanışlı mıdır ?

https://ty.gl/du6dltals5cjv Fiyat çok uygun 12000 dpi alınır mı diye düşünmedim değil
Top Bottom