Arama sonuçları: *

1. K

V3 hyperspeed mousemi yanlis gondermisler

merhabalar itopya uzerinden 3 4 ay once Razer DeathAdder V3 mouse almistim ancak kablosunda temazsizliktan surekli gidip geliyordu bende itopya garantiye tekrar gonderdim 70 gun sonra mousemi degistirerek tekrar gonderdiler ancak Razer DeathAdder V3 degil razer deathadder v3 hyperspeed ultra...
  2. K

Yeni aldığım mouse gitme sorunları

DeathAdder V3 mouse aldım, 1-2 ay oldu. İlk 1-2 hafta bir sorun yoktu, o zamanlar Windows 11 kullanıyordum. Bilgisayarı yeni açtığımda mouse gidip geliyordu, sonra Windows 10 Pro'ya geçtim. Masaüstünde gidip gelmeler bitti ama Valorant'ta gidip gelmeye devam ediyor, özellikle de sağa sola hızlı...
  3. K

Deathadder v3 mouse baglantı kopuyor

deathadder v3 mouse aldım 3-4 hafta önce ilk 2 3 hafta sorun yoktu yeni yeni pc yi açtığımda mouse git gel yapıyor sadece pc yi açtığımda oluyor ne yapmam gerekiyor
  4. K

2500tl bütçeye mouse

2500tl bütçem var su anda deather v3 düşünoyrum itopyada 2000tl v3 yerine önerebileceğiniz mouse varmı kablosuz olursa daha iyi olur
  5. K

Razer DeathAdder V3 vs Razer Viper V3 HyperSpeed

hocam fiyatları aaynı olarak düşünürsek hangisini almalıyım biri kablolu biri kablosuz claw şeklinde tutuyorum mouseyi hiç kablosuz mouse kullanmadım nasıl bir duygu tatmadım hangisni önerirsiniz
  6. K

Fps oyunları için mouse önerisi

fps ve moba tarzı oyunları oynuyorum lol cs valorant mouseyi çok ufak haraket ettirdiğimde takılmalar yapıyor bu yüzden değiştireceğim şu an rival 3 var ve bu hafta yeni steelseries qck mousepadini aldım steelseries bir mouse almasam bu mouse padin üzerinde kullanabilirmiyim. bütçe : 2500...
  7. K

Kablosuz mouse önerisi

yeni bir kablosuz mouse arıyorum claw tutuyorum onerilerinizi bekliyorum
  8. K

Rival 3 mouse aldım sensörü mousepad üzerinde çalışmıyor

SteelSeries Rival 3 bir mouse aldım önceki kullandığım mouse logitech g102idi onun bir mousepadi vardı fps oyunlarında sağ sol yaptığımda takılmalar oluyor mousepadi kaldırdığımda bu sorun çözüldü yeni aldığım mouseye göre bir mousepad var mıdır?
Geri