Arama sonuçları: *

1. K

Lamzu 4k dongle bağlantı sorunu

Selamlar 6 aydır lamzu atlantis mini pro 4k fareyi 1khz dongle ile sorunsuz bir şekilde kullanmaktayım 4k dongleın stoğa gelmesiyle birlikte sipariş geçtim ve elime ulaştı yalnız 1khz dongle ile sorunsuz kullandığım cihazım sapıtmaya başladı 4k dongleın driverlarını her seyi kurduğuma eminim ama...
  2. K

wireless mouse önerisi 2000tl

2000tl bütçem var max wireless mouse almak istiyorum cs oynamak icin kullanıcam illa 2000tl olmasına gerek yok daha ucuzda olabilir en fp ürünü almak istiyorum acıkcası
  3. K

hangi mouse daha iyi

1000 tl bütçem var claw tutuşa sahibim fps oyunları oynuyorum genel olarak 2 kablolu 2 kablosuz olacak şekilde 4 mouse buldum sizce nedenleri ile hangisini almalıyım sensör ve kablolu kablosuz açısın şimdiden teşekkürler...
  4. K

1000 tl mouse önerisi

1000tl bütçem var kablosuz yada kablolu önerilerinizi bekliyorum genelde fps oyunları oynarım ve claw tutuşa sahibim şimdiden teşekkürler
  5. K

hyperx pulsefire haste vs glorious model i vs glorios model o

800 civarı bütçem var mouse almayı düşünüyorum bu 3 model arasında kaldım bu 3 modelden hangisi daha iyidir sensör ve kullanım olarak yine bu fiyat bandında sizlerin başka önerisi varsa onlarıda görmek isterim bu arada mouse tutuş şeklim claw ve küçük elliyim şimdiden teşekkür ederim
  6. K

500 tl mouse önerisi

Bütçem 500 +50-50 çok fark etmez bu fiyatda alınabilicek en iyi modeli istiyorum ek bilgi claw tutuşa sahibim şimdiden teşekkürler
  7. K

400 tl logitech mouse

400 tl bütçem var başka marka önermeyin klavye kulaklıgım ve eski mouseda logitech oldugundan takıntım var 400tl bütçeye en iyi logitech mouse hangisidir sizce önerileri bekliyorum
Top Bottom