Arama sonuçları: *

1. I'm GANDALF

2000 TL mouse önerisi

genelde cs2,R6 vb rekabetçi oyunlar oynuyorum bana göre en ufak gecikmenin bile önemi var. Bunlara göre 2000-1800 tl civarında bir mouse önerebilir misiniz ?
  2. I'm GANDALF

HyperX Pulsefire Raid mi Razer Deathadder V2 Mini mi ?

genelde cs go , valorant , rainbow gibi fps ve rekabetçi oyunlar oynuyorum sizce hangisi mouse yi almalıyım ? ( bu arada sağlam olması da önemli )
  3. I'm GANDALF

300-350 TL arası mouse önerisi

genelde cs go , valorant , rainbow gibi oyunlar oynuyorum 300-350 tl arası mouse önerir misiniz ? ( bu arada mouse kaliteli olursa sevinirim g102 lightsync m var şuanda 1 2 tuşu ve mouse tekerleği çalışmıyor ve bunu 3 ayda yaptım malesef biraz kötü kullanıyorum mouseleri )
  4. I'm GANDALF

300 tl bütçem var. Mouse önerir misiniz ?

evet başlıkdaki gibi 300 tl bütçem var f/p mouse önermisiniz ?
  5. I'm GANDALF

SteelSeries QcK mass mi SteelSeries QcK Heavy mi daha iyi

normalde önceden konu açmıştım ama arkadaşım almışken iyisini al kalitesiz bir şey alma bileğine zarar verir filan falan deyince kararım deyişti bu 2 mousepad güzel gözüktü gözüme hem de baya kullanılan mousepadler galiba bu 2 si arasında hangisi daha iyi ve bu fiyat bandında daha iyi...
  6. I'm GANDALF

70 tl ye mousepad önerisi

bütçem 70 tl biraz daha artırabilirim
  7. I'm GANDALF

mousem 1 den fazla tıklıyor

başlık pek açıklayıcı değil ne yazacağımı bilemedim. Öncelikle mousem g102 lightsync mousem in yanındaki sayfayı ileri ve ya geri sarma tuşlarından (mouse4 ve mouse5) geri sarma olanına bir kere tıkladığımda 3 kere tıklıyor basılı tuttuğumda ise sürekli tıklamaya devam ediyor makro filanda...
  8. I'm GANDALF

mousenin altındaki siyah jelatine benzeyen şey çıktı ne yapabilirim ?

başlık tada gördüğünüz gibi mousenin altındaki siyah jelatine benzeyen şey çıktı ismini bilmiyorum ama bunlardan sadece 1 tanesi çıktı ve şuanda mouse kullanılmaz durumda gibi bir şey kısaca mouse dönmüyor bunları temin edebilir miyim veya yerine geçebilecek bir şey yapıştırabilir miyim yardım...
  9. I'm GANDALF

logitech mousemi görmüyor

g102 lightsync em var ama logitech mousemi görmüyor yardım edebilirmisiniz ?
  10. I'm GANDALF

logitech vs razer

sizce hangisi daha iyi https://www.teknosa.com/razer-deathadder-3500-gaming-mouse-p-125085109?_sgm_campaign=scn_4e87649e1d6e2000&_sgm_source=125085109&_sgm_action=click...
  11. I'm GANDALF

g102 light vs g203 light sync

hangisi daha iyi https://www.teknosa.com/logitech-g-g203-lightsync-lightsync-kablolu-oyuncu-mouse-black-p-125088950?gclid=CjwKCAjw4MP5BRBtEiwASfwAL3F-kGI9HI4Ax7Nq9B4ljbStSviHxn_qfweaM-OL-LFpQiGZi9_JVxoCWlsQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds...
  12. I'm GANDALF

g102 lightsync mi g300s mi almalıyım ?

g102 lightsync mi g300s mi almalıyım ? arsındaki fark ney
  13. I'm GANDALF

200 tl bütçeye f/p mouse önerisi

200 tl bütçeye f/p mouse önerir misiniz? acaba ?
  14. I'm GANDALF

g300s mouse hala alınır mı? ?

arkadaşlar g300s hala alınır mı? ? alıcamda çarşamba günü a101 e gelior ya da perşembe de olabilir. sizce hayla alınabilcek bir mousemi ?
  15. I'm GANDALF

mouse önerisi

150 tl mouse önerir misiniz? ?
  16. I'm GANDALF

f/p mouse

150 - 200 tl arası mouse önerir misiniz? ?
Top Bottom