Arama sonuçları: *

1. O

Mouse pad ve skatez önerisi

Merhaba dostlar, Rust oyuncusuyum ve videosunu bile çekiyorum, editliyorum. Bana mouse pad ve skatez önerir misiniz? Farem Rampage Zenith Pro (Dareu A950 Pro). 40cm'lik mouse istiyorum ve bunu buldum sizce alınır mı ...
  2. O

Rampage Yeni Mouse çıkarmış

Merhaba arkadaşlar Rampage yeni Blitz Ultimate adında Mouse çıkarmış ve direkt olarak Atk Blazing Sky Z1 kopyası. Saniye15 koduyla %15 indirimli alabilirsiniz. Özellikleri: Paw 3950 Nordic 52840 500 mAh batarya Omron switchler 56 gram 8k Hz...
  3. O

Kablosuz gaming mouse önerebilir misiniz ?

Merhaba arkadaşlar genellikle valorant ve LoL oynuyorum. Bu fiyata en iyi mouse nedir ?
  4. O

Ulugamesten mouse alınır mı ?

Dostlar ulugames diye bir sitede e-yooso x44 pro buldum. https://ulugames.com.tr/products/e-yooso-x-44-pro Böyle bir site. Güvenilir mi ? Birde bu fiyata daha iyi mouse var mıdır ?
  5. O

2000 TL'ye kadar Mouse önerisi

Merhaba arkadaşlar. Elimizde 2000 tl gibi bir para var ve wireless bir mouse almak istiyorum. Bende halihazırda razer viper mini var ama artık çok küçük ve değişmek istiyorum. Elim yine standartlara göre küçük, claw tutuş şeklini killanıyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Not: Dareu A950 pro...
Geri