Arama sonuçları: *

1. kayrardawqq

Klasse Pro Mousepad üzer mi?

Türkiyenin bitki örtüsü gibi klasse pro mousepadler ama ben yeni alıyorum. memnun olan var mı yüzeyi speed mi control mu? deneyimlerinizi paylasırsanız mutesekkır olurum
  2. kayrardawqq

Öneri 2500 tl kablosuz mouse önerisi

Şarjı uzun gitmese de olur. wraith üstünden pek alasım yok kimse hayırlı seyler demıyor malum sıte hakkında. ikinci el düşünmüyorum. 50-55 gram civarında olursa olur daha da hafif olabilir. siyah bir model arıyorum. max 2500 TL'ye cıkabılırım
  3. kayrardawqq

KİMSENİN UMURUNDA OLMAYAN ZUN SÜRELİ AJAZZ AJ159 PRO İNCELEMESİ

Merhaba vergilerle beraber 931 TL'ye aldım Ağustos ayında. Teslim aldığım ilk günden beri her gün aralıksız 3-4 saat kullanıyorum. 3395 sensör kullanıyor ve 400 mAh bataryası var. Rongyuan diye bir mcu kullanıyormuş sanırsam biraz can sıkıcı ama olsun. Bu arada şarjı 1 haftayı deviriyor 1,5...
  4. kayrardawqq

AJAZZ AJ159 PRO NASILDIR

Merhaba. temudan vergilerle beraber 930,98 TL'ye ajazz aj159 pro aldım. daha yeni de vxe r1 almıstım. sizce hangisi daha iyi ona göre diğerini satacağım veya iade edeceğim. bu arada temuda sadece 126 liraya lıraya dusmustu o yuzden aldım. yorumlar da olumluydu.
  5. kayrardawqq

Çözüldü✓ Vxe R1 uzun ömürlü kullanımda üzer mi?

Merhaba. Dün düz VXE R1 sipariş ettim. Nasıldır? Uzun ömürlü kullanımda üzer mi?
  6. kayrardawqq

Logitech G305 yerine ne alabilirim?

Bu ürünü almayı düşünüyorum ama kronik sorunlu olduğunu, 1-2 yıla bozulduğunu söylüyorlardı. Uzun ömürlü ve oyun için kullanabileceğim bir mouse arıyorum.
Geri