Arama sonuçları: *

1. Edmond_Dantes

3000 TL kablosuz mouse önerisi.

Merhaba dostlar mouse ihtiyacım var 8k falan olmasına gerek yok 2k hatta 1k bile yeter gibi. Zaten fps oynamıyorum genelde. - Relaxed claw şeklinde tutuyorum. - Sesi az olursa iyi olur tıklama sesi ve gıcırdama sesi mümkün olduğunca az olsun. - RGB falan ışığı olmasın. - Bir de ömrü uzun olsun...
  2. Edmond_Dantes

Hangi mouse bana göre ve nasıl anlarım?

Selam arkadaşlar mouse için el ölçüsü önemli diye biliyorum ancak eli nasıl ölçmeliyim? Bilekten orta parmağın en ucuna kadar mı? Yatayda mı? Nasıl ölçmeliyim? Tutuşumu eve geçtiğimde paylaşırım. Relaxed claw oluyor sanırım.
  3. Edmond_Dantes

Mousepadi süpürmek zarar verir mi

Selam dostlar mousepadi küçük süpürge başlığıyla süpürsek zarar verir mi mousepade? Haftada bir falan tozunu kirini almak için. Veya fırça ile üstünden geçsek bir şey olmaz heralde doğru mudur
  4. Edmond_Dantes

Mouselar arasındaki fiyat farkının nedeni nedir?

Arkadaşlar bu mouseların çoğu aynı sensörü vs. kullanıyor aynı hz lerdeler. Aradaki fiyat farkı neden? Örneğin Lamzu ile Scyrox un bu ürünlerinin her şeyi aynı. Sensörü aynı, hz si aynı, switchi aynı işlemcisi aynı. Bu fiyat farkı neden? Şimdilik bu ikisini gördüm ama böyle çok örnek var...
Geri