Arama sonuçları: *

1. Arishem

Öneri Palm Grip Olarak Hangi Mouse Daha İyi?

Merhabalar maximum 2000 - 2300 civarı bütçe ile bir mouse almayı düşünüyorum. Bulduğum mouse'lar: 1600 TL - Asus Rog Gladius 2 Core (Origin versiyonu satışta yok) 2200 TL - Asus Rog İmpact III 1800 TL - Steel series Rival 3 2300 TL - Razer Dav3 (kablolu) Sensör olarak sanırım en iyisi Dav3...
  2. Arishem

Öneri Bu mouse pad alınır mı?

Fiyatı 150 TL baya uygun ve kendisi 2mm. Hiçbir yerde incelemesini veya yorumunu görmedim. Valorant ve Cs gibi aim oyunları için alsam pişman olur muyum? Veya başka öneriniz var mı? https://www.havitstore.com.tr/havit-gamenote-mp835-2502102mm-gaming-mouse-pad-155
  3. Arishem

Öneri Asus Rog Gladius II vs Glorious Model I

Bu mouse'lardan birini kullanıp iyi veya kötü tecrübeleri olan varsa aktarırsa memnun olurum. Asus Rog Gladius 2 yi internet cafede kullanmıştım baya hoşuma gitti hissiyat olarak, ama Gladius Model I de güzel görünüyor incelemeleri iyi hangisini almam daha mantıklı olur?
  4. Arishem

Öneri Bu mouse'lardan hangisini almalıyım?

-Başka bir mouse öneredebilirsiniz- Glorious Model I GLO-MS-I-MW (1099 TL) Logitech G G305 LIGHTSPEED (1279 TL) DeLUX M800Ultra (1359 TL) Glorious Model O (1020 TL) (Birde Razer Cobra var ama ona pek yakın değilim) Bu 4 mouse arasından birinde iyi veya kötü bir tecrübeniz var mı? Hepsi...
Top Bottom