Arama sonuçları: *

1. A

Pwnage trinity cf vs Atk blazing sky f1 pro max vs Hitscan Hyperlight

Palm tutuyorum ve sizce hangisi bu tutus için daha uygun olup, tercih edilebilirdir?
  2. A

Atk blazing sky f1 pro max vs Pwnage trinity cf

Merhabalar, ben palm tutuş kullanıyorum ve birini tercih edeceğim. Sizce hangisi palm tutuş için daha uygun? görselde shape mevcut, buradan bir yargıya varılır mi?
  3. A

Logitech g309 alınır mı?

Merhabalar, bu mouse shape olarak tam bana göre mükemmel. Ama adamlar pilli mouse yapmışlar, pili takınca 20 gr kadar ağırlığı artıyor ve sürekli pille uğraşması cabası. Yani millet 8k wireless mouse yapıyor, sen koskoca markasin logitech niye pilli yapıyorsun, pil mi kaldı bu devirde... sizce...
  4. A

Wlmouse beast x mini vs Ajazz am3 max mini

Merhaba, ben küçük elli olduğun için mini mouse ve palm tutuş kullanıyorum. Özellikle ajazz marka olan sitesinde shape bilgisi pek yok. Sizce hangisi palm tutuş için dah la uygun olur
  5. A

Mouse shape hakkinda bilgi

Merhabalar, ajazz am3 max almayı düşünüyorum. Bu mouse palm tutuş için mi yoksa claw tutuş için mi daha uygun olur? Birde trendyol üzerinden bir satıcı Smith am3 max diye farklı bir isim üzerinden satışa koymuş ama urun görselleri aynı, sizce buradan alinir mi...
  6. A

Mousepad onerisi pubg pc

Merhaba, pc pubg oynuyorum ve klassegear mousepad alacağım sizce hangisi daha uygundur? Pro serimiz %70 Speed %30 Control Longteng serimiz %50 Speed %50 Control MPC480 Serimiz %90 Speed %10 Control GSR Serimiz %20 Speed %80 Control
  7. A

Palm grip mouse öneri

Merhabalar, sizden safkan sadece palm grip 4000 hz rapolama hızı ve 12 cm civarı boyu olan mouse önerisi bekliyorum. Vgn dragonfly kullanıyorum. Bunun haricinde sadece palm grip tutuşu olan mouse önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
  8. A

Palm grip mouse önerileri

Merhabalar, sizden safkan sadece palm grip 4000 hz rapolama hızı ve 12 cm civarı boyu olan mouse önerisi bekliyorum. Vgn dragonfly kullanıyorum. Bunun haricinde sadece palm grip tutuşu olan mouse önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
  9. A

Palm grip mouse onerisi

10. A

Cam mousepad onerisi

Merhabalar, genellikle pubg oynuyorum ve cam mousepad almak istiyorum. Sizce bu oyuna en uygun mousep önerisi ne olur?
Top Bottom