Arama sonuçları: *

1. !Mete

Çözüldü✓ Mousepad tüy toplayıcı ile temizlenir mi ?

Merhabalar. Evde kedim var ve havada tüyleri uçtuğu için mousepadime geliyor. bunun yanında toz da var. Tüy toplayıcı rulo ile mousepadde ki tüy ve tozları alsam bir zararı olur mu ? şimdiden teşekkürler.
  2. !Mete

Razer Sypnase kapatılmalı mı ?

Arkadaşlar arkada çalışıyor çünkü bunu açmazsam yaptığım bütün ayarlar silinmiyor fakat devre dışı kalıyor. Genelde kullanım %0. Ama bazen %0,1 %0.2 bilemedin %0.3 kullanım yapıyor. Bu işlemcimi zorlar mı ekstradan sıcaklık yapar mı ? R5 5600 kullanıyorum stok fan yerine iyi bir soğutucuya...
  3. !Mete

Razer Synapse'in arkada çalışan uygulamaları nelerdir ?

Merhabalar sadece sypnase yükledim. Arkadan kapattığım zaman görev yöneticisinde arkadan ram yiyen kalıntıları görüyorum. İşlemcide kullanmıyor sadece RAM yiyor. BBu ne için arkada çalışıyor ? bir sorum daha var, Synapse'yi kapattıktan sonra ayarlar kalıyor mu ? yoksa kapattıığm zaman ayarlar...
  4. !Mete

Yardım YARDIM Razer Sypnapse ayarları kaydediyor mu ?

Merhaba, ben uygulamaya Google'den giriş yaparak girdim. Ayarlarımı yaptım. Acaba uygulamayı tamamen kapattığım zaman kaydediyor mu? Fare'nin ışığını nefes alma verme moduna aldım. Ama bilgisayarımı açtığımda Razer'in uygulamasını açmadığım sürece nefes alma verme modu çalışmıyor. Şu anda...
  5. !Mete

Razer Synapse ayarları kaydediyor mu?

Merhaba, ben uygulamaya misafir olarak girdim. Ayarlarımı yaptım. Acaba kapattığım zaman kaydediyor mu? Fare'nin ışığını nefes alma verme moduna aldım. Ama bilgisayarımı açtığımda Razer2'in uygulamasını açmadığım sürece nefes alma verme modu çalışmıyor. Şu anda açmadım ve çalışmıyor. Kaydediyor...
Geri